Förvirrad träning:-)

Nyvaken och förvirrad, ramlar mer eller mindre in i gymmet. Tanken är att prova benpasset.

Övningarna för dagen var (skulle vara); rumplyft m fötterna på pilatesboll, good mornings, squats, utfall och lite mage.

Jag mjukstartar med mindre vikter och kör enkelt och lugnt. Emellanåt så glömmer jag bort vad jag gör och kör rörelseövningarna med käpp fast med SKIVSTÅNG m vikter? Helt galet förvirrat och ostadigt…

Avslutade med 2 roddtabatas och solhälsningar och det var nog det enda jag gjorde rätt idag….

Nu är det jobb och har turen att få gullungen med mig idag:-)

Vad gör ni? Kramen

20130625-065202.jpg

16 kommentarer Lägg till din

 1. beatatjata skriver:

  Haha, skulle vilja se dig köra rörlighet med skivstången :-). Bra jobbat! Jag ska träna sen någon gång. Det blev ”sovmorgon” och hemmadag här idag med liten förkylding. Gärna för mig, jag är sååå redo för semester…

  1. Du har ju så nära semestern nu:) Bättre att vara lite sjuk FÖRE än under:) Njut av dagen och må bäst!!! Kramisar

 2. Pia skriver:

  Tur att du inte ramlade omkull med skivstången 😉 Vi ska på utfärd till en holme nära oss, åker med en skärgårdsbåt. Så jag har fixat matsäck med åt mig själv och fem ungar… Pastasallad åt ungarna (med bulgur åt mig) smörgåsar, fruktpure’ , muffinsar, kex, ja alltmöjligt. Och nu regnar det….. Hoppas inte hela tiden 🙂

  1. Trist med regnet, håller tummarna att det håller upp och blir en härlig dag:) Vad underbar du är som åker med 5 gullisar!! Grymt:) Kram

 3. Mies liv skriver:

  Rörlighet med skivstång… jag är impad! 🙂
  Är du säker på att du var riktigt vaken när du var där? Men hur som, skönt att vara på banan igen va?!

  1. JÄTTESKÖNT att ens få vara i gymmet:) Blev så förvånad när det var så vinligt att svinga från sida till sida med ”käppen”… hahaha. Stången vägde ju 30 kg mer än min käpp:) hahaha.

   1. Mies liv skriver:

    Hahaha… förvånad är nog det minsta jag skulle bli. Hade nog vickat omkull! 🙂

    1. 🙂 Ja vilken syn… skrattar fortfarande…

     1. Mies liv skriver:

      Haha… det ÄR verkligen kul. Tack för att du delar med dig så jag får skratta lite! 🙂

 4. Emma L skriver:

  Trött-Lotta… 😉 Härligt läsning för oss i alla fall.

  Jag tränar inte så mycket alls just nu. Vi väntar en trea – vet inte om du vet det? Har varit sängliggande i 1.5 månad som det brukar vara. Jobbar igen sen en vecka och väntar nu bara på att min hosta ska släppa så ska jag försöka mig på lite träning. Mest styrka och promenader. Vill inte bli svag i rygg etc. så stora muskelövningar och främst baksidan är planen. Men först frist. Ha en fin dag med sonen. Kram

  1. Åhhhh!!! GRATTIS!!! Vad roligt! Hoppas att du får må bra nu. Kramen

   1. Emma L skriver:

    Tack snälla. Roligt men också psykiskt jobbigt. Först med illamåendet och att bara vara sängliggande och äta det man kan = formen som faktiskt var riktigt lovande gick åt skogen. Jag vet att det är dumt att tänka så, jag är ju gravid, men denna gång gör jag det mer än tidigare. Det var en lååång väg tillbaka efter tvåan. Men jag har klarat det så jag tänker göra det igen men nu vill jag mest att det ska bli december så bebisen kommer och jag kan få tillbaka min egen kropp. Det här med att vara gravid är inte speciellt upphetsande… 😉 KRAM

    1. Jag gillar inte heller att vara gravid så jag förstår dig… Du fixar din kropp sedan, Emma! Du vet ju precis hur man gör:) Kramisar

 5. Ann-Louise skriver:

  Oj, tur det inte var jag med skivstången – då hade jag ramlat in i vår tv eller bokhylla 😉 Jag körde bara knäböj med min. Det blev ett styrkepass (igår) och sen en cykeltur med bästa morbror i skapligt tempo på ca 1 1/2 timme. Nu är han och min moster (hans syster) på Arlanda och ska flyga hem igen… Jobbigt!!!

  1. Låter som härlig träning! Jobbigt att säga hejdå? Det är min sämsta gren också.. Kram fina!

 6. Ann-Louise skriver:

  Sjukt jobbigt! Det är långt till USA och det kostar ju lite att åka dit. Vi var där julen 2010 och han var här 2008 eller 2009 senast. Min moster var här för första gången sen hon flyttade från Sverige och det var nästan 60 år sen… (hon är riktigt flygrädd). Har fått mail nu på morgonen, de är på plats hemma. Tack för kram, behövdes;)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s