Tidig morgonträning före landslagsträff

Godmorgon!!! Pigga? Jag vaknade trött efter två intensiva och långa jobbdagar med kickoff mm. Jag fick njuta av morgonpromis med kompis igår på Kungsholmen, längs vattnet så fanns det jättefint utomhusgym. Jag som inte kan göra dips på dipsräcken hemma kunde göra dem jättebra där! Intressant!! Borde kanske prova på chins där också?:-)

Idag startar jag tidigt med bröst och ryggcirkelträning eftersom jag ska på kurs på Bosön i 2 dgr. Sitta still är inte min grej så det gäller att preppa:-) Jag hoppas hinna springa före frukost imorgon så klarar jag även morgondagen..

Hoppas att ni är friska? Lyckliga? Fokuserade? 🙂 Ha bästa dagen!!!

Cirkelträning – 4 varv – 10-15 reps
Cirkel 1
Chins (mha av gummiband)
Bänkpress
50 hopp m rep
Knä till mage i TRX
Kabelflyes

Cirkel 2
Sittande kabelrodd
Breda latsdrag
Ligga på bänk och raka ben upp och ner
Armhävningar i TRX

Avslutade med 20 min crosstrainer i pulszon 3

20130911-055254.jpg

11 kommentarer Lägg till din

 1. Känns plötsligt som att jag är ensam i världen om att in veta vad du jobbar med?

  1. Jag jobbar på ett stort IT bolag, vi kallar oss landslaget i infrastruktur och samtidigt så sponsrar vi Friidrottslandslaget. Våra kickoffer och kurser mm är ofta på Bosön och då får man ju hänga lite med de riktiga landslagen:) Så det är ingen ”riktig” landslagsträff utan IT nörd träff på Bosön:)

   1. Kul det med, tycker den här webbredaktör’n!

 2. Anna B skriver:

  Har varit lite ur balans ett par dagar efter att jag inte fick ett jobb som jag verkligen ville ha. Har gjort mitt bästa för att träna bort frustrationen och igår fick jag lite annan inspirerande input också så nu är jag påväg att hitta fokus igen.

  Hemma med kidsen idag, det blir strax rygg/biceps-passet. Barnen har dragit igång en låtsas-åka-buss-lek, bäst att passa på när de är inne i stimmet:) Hoppas du får till en löptur imorgon! Kram

  1. Vad trist Anna! Hoppas att du hittar något annat du verkligen ha.. Skynda dig och träna före de vill att du kör bussen:) Ha det bäst! Kram!

 3. Ann-Louise skriver:

  Härligt med pw och allra helst vid vatten. Kul att du fixade dips så bra! Hoppas det går bra på kursen. Idag är det yoga, tror det var chakrat för att öppna upp hjärtat idag… Första gången handlade det om ”roten” och då kom det tårar så jag är lite orolig för kvällens pass… Kan inte påstå att jag är i balans varken hemma eller med jobbet. Det lär visa sig! Kram och ha det bäst!!!

 4. beatatjata skriver:

  Kan du berätta om det dära snart eller?! 🙂

 5. Jessica skriver:

  Härligt pass! 🙂 och jag förstår precis vad du menar med att sitta stilla- hoppas du får till ett pass innan!

  Sista hemma-dagen, mår bättre men inte hundra men har massa kul jobbrelaterat imorgon så det går nog bra 🙂 nu är bara frågan.. När börjar jag träna?

  1. När du fixar en snabb promenad, tycker jag:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s