Gullungens (min 10 åring) favoritvåfflor

1,5 dl siktat dinkelmjöl
1 dl fullkorns dinkelmjöl
1,25 tsk bakpulver
3 dl mjölk
60 g smör (går att byta mot rapsolja)
2 ägg

Gör så här:
Blanda ihop mjöl och bakpulver i en bunke. Smält smöret och häll i mjölken i kastrullen. Häll det över mjölblandningen. Rör ner äggulorna i smeten. Vispa äggvitorna till hårt skum och klicka ner i smeten. Grädda. Vi gör en stor sats och fryser in. Han micrar dem eller lägger dem i brödrosten till frukost.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s