Onsdag – fortfarande sjuk

 

Det är sååå segt att vara sjuk 😦 Nu borde det väl vända snart? Jag äter DayQuil, NyQuil, Sinova och allt annat man kan hitta på…. Jag är dock mycket stolt över mitt förändrade beteende för jag vilar faktiskt och sitter still på stället OCH jag sköter maten! Inte fuskat en millimeter! 🙂 Det ni!:-) Dock ligger jag och dagdrömmer om vad jag ska unna mig på lördag, det lutar åt Ben and Jerry New York Super Fudge Chunk – *längtar*….. Hoppas att ni är friska och glada, idag kommer nog mitt nya träningsprogram från Olga!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s