Måndag!

Sitter på tåget till Sthlm för en vanlig arbetsdag. Det var jobbigt att gå upp i morse, jag känner av luftrören när jag andas så vågade inte köra intervaller så det blev yoga istället. Skönt för kroppen:)

Snart ska jag äta mina medhavda havregrötsplättar med kanel och sedan börja fokusera på dagen! Vi hörs kanske senare:-) Vad gör ni idag? Hunnit träna?

4 kommentarer Lägg till din

 1. Etty skriver:

  Hoppas halsen blir bättre snart! Jag gick upp tidigare och fick till en morgonstyrkepass. Det känns gott nu!! 🙂 Krya på dig!

 2. fokuseradenergi skriver:

  Starkt jobbat:)! jag håller tummarna att jag är frisk och kry för morgondagens pass:-)

 3. Therese skriver:

  En förkyld son höll mig vaken i stort sett hela natten. Maken har inget tålamod så jag fick ta honom trots att jag skulle jobba idag. Har varit som ett ras hela dagen… 😦 Halsont, förkyld och trött gör att jag skippar träningen idag. Har fokuserat på maten istället.:)

  1. fokuseradenergi skriver:

   Låter som ett smart val…. Hoppas att du får sova gott i natt och vaknar piggare imorgon. Jag hoppas också på piggare dag imorgon. Starkt av dig att ha ordning på maten, trots trötthet…. Då brukar ju sockersuget vara som värst..:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s