Från Therese:-):
Här kommer ett recept tillbaka på en rätt jag lagade för någon vecka sedan.
1 kg fläskfile eller kycklingfile.
Marinad!
1.5 dl kokosmjölk
3 st pressade vitlöksklyftor
2 tsk färsk riven ingefära
1 msk currypasta
1 tsk mald spiskummin
Blanda marinaden i en platspåse. Skär köttet i bitar och lägg i marinad. Ställ kallt i minst 2 timmar. Trä upp köttet på grillspett. Grilla i ugnen i ca 10 minuter.
Grymt gott! Har även gjort en jordnötssås till, men då har jag haft rätten som en frimåltid = svårt att sluta äta.
När jag ska göra kycklingfile till wraps m.m så använder jag mig av stekpåse i ugnen. Har du testat det? Om inte, gör´t!
Tack Therese! Jag vill gärna få fler recept! Så fort jag tröttnar på min mat så är det svårare att äta rätt.. tack vare Beatas goda tacopaj så höll jag måttet i 2 helger..skratt.