Vill få bra recept och tips:)

Hej Cyberkompisar! Jag skulle sååå gärna vilja få lite tips på god mat och recept från er? Dels hälsosamma middagar i vardagen men gärna också något riktigt smaskigt tills lördag? 🙂 Tack på förhand!!! (Vad vill ni få från mig?)

3 kommentarer Lägg till din

  1. fokuseradenergi skriver:

    Nu har jag fått lite recept på mailen:-) Jag ska i mån av tid senare i veckan lägga ut några av dem! Men jag vill gärna få fler. Använd kommentarsfältet:) Ha det härligt! (TACK till er som skickat:))

  2. Therese skriver:

    Du kommer få lite fler recept av mig, men nu när jag jobbar och sitter framför datorn 8 timmar om dagen orkar jag inte sitta här på kvällen. Ska försöka i helgen att uppdatera dig med lite nya recept. 🙂

  3. fokuseradenergi skriver:

    Tack Therese:) Jag håller med dig, 8 h framför datorn på jobbet räcker…. Vi ses när du hinner och har lust.. Jag laddar här för att lägga ut recept när jag hinner så att vi alla kan få lite gott att äta i höstmörkret:) Var rädd om dig 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s