Mustiga höstgrytan

500 gram nötfärs 10%

2 palsternackor

2 morötter

1/2 röd chili

2 köttbuljong

1 stor gul lök

1 vitlöksklyfta

3 msk tomatpuré

2 förp krossade tomater

1 tsk timjan

Salt, svartpeppar

Fräs nötfärsen i en gryta, häll i alla hackade grönsaker och kryddor. Låt puttra under lock i minst 60 minuter men helst i 2- 3 timmar för godaste smaken. Servera gärna med en klick matlagningsyoghurt.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s