Tisdag

Vilken höstmorgon? Det regnar, löven är gula och bruna och helst vill jag bara krypa ner i soffan med tänd brasa och läsa en bok..

Jag fick sovmorgon idag, gick inte upp förrän 5.40, shottade en dubbel espresso, en proteinshake och sedan blev det uppvärmning på crosstrainern + styrketräning. Duschning/sminkning/påklädning medan jag äter havregrötsplättarna (som idag har en upphackad fryst banan i smeten) + kanel. Jag har också tagit några extra vitaminer idag med förhoppning om att hålla mig frisk nu:)

Nu blir det tåg till Sthlm och massor av roliga möten med spännande personer:)! Vad händer hos dig?

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s