Fredag

Godmorgon Webbisar! 🙂

Härligt med fredag!! Idag är det vilodag, så det blev ett stretch pass på morgon. Tack Jessica för tipset om P90X Stretch passet, nu har jag provat det:-)  Det var mycket som gjorde ont, och jag inser att jag måste stretcha MYCKET mer… Ajajajaj, det är verkligen tortyr i vissa övningar..

Nu ska jag steka omelett till frukost och jobba på så att jag kan ta helg sedan.

Det där med att äta 1500 kcal om dagen verkar inte påverka min vikt eller kroppsfett och det känns jobbigt, överväger att fundera på sammansättningen av kosten (mindre kolhydrater?) och kcal per dag mm. En annan del av mig tänker, skit i vilket, du är stark och pigg och kan ha dina kläder – släpp det! Vi får se vart jag landar, jag har tagit fram mina matböcker såsom Jillian Michaels mfl…

Jag är ledig från lunch 23 dec tills 8 januari och finurlar på vad jag ska göra med all den tiden? 🙂 Tajta till maten lite extra? Träna mer? Träna annorlunda?

Hur mår ni idag? Tränat? Ätit god frukost? kram!

12 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Hej, precis kommit till jobbet! Så det blir jobb, TRXpass innan lunch och sen hämta de små. Ikväll kommer mormor och morfar, jag och mannen åker själva till vänner i Halmstad över helgen 🙂 lite partid är aldrig fel!
  Min kbmånad slutar 23/12, funderar oxå på en upplägg över alla helger.
  Ha en fin dag!
  Kram

 2. Helena E skriver:

  Ja, vem skulle inte behöva lite mer stretch?! Särskilt efter gårdagens pass… Festade till med lite tranbär på gröten idag, men annars ser jag mest fram emot fredagsgodiset. Inte dagens pass, kommer göra oooooont i rumpa och lår..!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Skratt, härligt med träningsvärk 🙂 Ser framemot att läsa om ditt pass idag 🙂

 3. fokuseradenergi skriver:

  Åhh vad härligt Maria! Hångelhelg 🙂 Me like! Jag ska verkligen ta mig en funderare om jullovet, ska försöka få med mig gullungen lite mer också. Kram och njut!

 4. Therese skriver:

  Hej hej!! Skönt med träningen, jag vaknade med huvudvärk och allmänt sliten. Skippar passet i dag. Är inte lika tuff som Beata som testar trots huvudvärk. Ikväll runt 18.10 tiden passerar vi Gävle i luften, vinka till oss. 🙂 Ha en bra helg. Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Therese!! Hoppas att du blir piggare snart:-) Lovar att vinka kl 18:-) Kram och trevlig helg!!!

 5. Men så var det för mig med, ond stretch, ajaj, måste skärpa mig.

  Du ska inte testa att äta mer?! Jag vet att det känns bakvänt men med tanke på hur du tränar… Testa en vecka och se vad som händer? Det kommer ju iaf inte förstöra något. Annars är jag rätt lost, you know 🙂

 6. StepUp 2 Fitness skriver:

  Hej hej! Tittar in en liten stund innan nästa aktivitet 🙂 Det där med kroppsfett är ju svårt. Jag tog bort kvällskolhydraterna och det gav mig finfina resultat. Vet att det inte passar alla men om du nu kommer fram till att du vill jobba med det så tycker jag att du kan testa ett tag. Men helt rätt det du skriver, du är stark och fin i kroppen och du kan släppa det 🙂
  Kramar B

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Betty:-) Jag äter ju inga kolhydrater efter lunch.. förutom vid någon middag i veckan, så det tåget har jag redan hoppat på… Tack ändå:-) Kraaaaam!

 7. Trillingnöten skriver:

  Ja, svårt att säga med så mycket tid till hands 🙂 Passa på att träna nåt nytt som du kan komma på. Chocka kroppen lite liksom! Simning? Kanske nåt kul pass nånstans? Nåt måste ju finnas! Ska hålla utkik!

 8. Jenny skriver:

  Hej fina du! Jag håller med Beata. Testa att lägga dig på fler kalorier ett tag men låt de kalorierna komma från bra fett och proteiner. Jag tror det kommer göra susen! Med tanke på hur mycket och intensivt du tränar skulle jag testa med 2000 kcal/dag. Kram till dig och ha en fin helg!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Jenny, jag finurlar. När jag slarvade och åt lite för mycket (inte onyttigheter, utan bara mer mat) så gick jag upp i vikt. Men jag ska tänka vidare. Tack för alla åsikter och input 🙂 Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s