8 kommentarer Lägg till din

 1. Cissi skriver:

  Dreeegel… måste baka…

 2. Therese skriver:

  Gaaah, jag skulle aldrig fixat att ha såna där godsaker hemma. Skulle ätit upp det direkt. 😉

  1. fokuseradenergi skriver:

   Vi har slängt pepparkakorna, ingen gillade dem. Sconesen och pepparkaksmuffinsen gillade vi allihop 🙂 Nu är allt i frysen. Kram!!!

 3. Helena E skriver:

  Nå, hur lyder domen? Med eller utan bakpulver? 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej uppfinnaren av saffranscones:-) Scones MED bakpulver = är som tekaka i konsistensen, scones utan bakpulver är mer som vanliga scones (mer kompakta) Jag gillar båda och kommer nog att baka en batch utan saffran men med linfrön och bakpulver för mer smörgåsliknande skapelse 🙂 TACK för jättebra uppfinning. kram!

 4. stepup2fitness skriver:

  Vad duktig du är!!! Jag har köpt hem allt till sconsen men det blev tyvärr ingen bakning idag, vi orkade inte. Jag körde stretch passet och är frälst. Tack o tack o tack Lotta!!!
  Hoppas ni har en mysig kväll! KRAM!!

 5. Noretstar skriver:

  Gott det såg ut! Mandelkvarn står högt på önskelistan (dyrt att köpa mandelmjöl och ännu dyrare med matberedare som jag är rädd blir förstörda av att köra mandlar i dem). Sedan ska det bakas även här. Och sedan kanske fråga grannar om de vill förvara mina kakor i sin frys? För det har inte stoppat mig förut att kakorna var frysta, äter upp alla på en gång ändå. Utan att tina…

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Norestar 🙂 Visst är det dyrt med mandelmjöl, var och köpte nytt på Life butiken och det kostade 175 kr!! Helt otroligt. Jag hoppas att tomten läser din kommentar och kommer med en till dig i nästa vecka 🙂 Jag har unnat mig en bit low-carb bröd varje dag sista veckan, men det verkar fungera bra hittills. Ser inte mer svullen ut eller så, dock känner jag mig så himla nöjd och lycklig att få äta något gott och mättande 🙂 Min granne är sjuk (Maggan som är pensionär) så på vägen in från läkaren igår så var jag och lämnade av fika igår, dock var det för att hon skulle äta upp det. Hon är så dålig, fick ledset SMS igår på dagen. Vi har ett skåp i köket och en låda i frysen som bara öppnas på lördagar. där finns det roliga saker… 🙂 Kraaaaam!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s