Onsdag

Godmorgon kompisar!

Ingen bra sömn inatt men det är ett undantag så ingen fara.

Bestämde mig för att stretcha till P90X programmet, för även om jag inte är pigg nog för att träna så borde jag vara pigg nog att stretcha? Men nej, efter 20 minuter så mådde jag så illa att jag lade ner det.

Nu har jag flyttat ner hela arbetsplatsen till soffan framför brasan och tänker stanna här idag.

Vad mysigt det är med allas bakprojekt just nu, det känns ”juligt” och mysigt. Gullungen älskade pepparkaksmuffinsen med receptet från Erika.

Till frukost idag gjorde jag några hybridpannkakor; 1 dl keso mini, 1 msk husk, 3 äggvitor, 1 msk lättmjölk, 1 msk dinkelflingor, 1 msk linfrön. Det fick svälla lite och sedan stekte jag dem och åt med blåbär. De var inte fantastiska men mättande. 🙂

Hoppas att ni är friska och krya och lyckliga och …..

Kram!!!!!!!!!!!!

14 kommentarer Lägg till din

 1. Helena E skriver:

  Frisk och kry och lycklig, ja! Men inte så värst pigg. Kommer nog igång framåt förmiddagen… Idag ska jag nog också baka nåt mer brödigt, men utgå från saffransdegen. Var inte heller överförtjust i Olgas pepparkakor. De blev liksom sega och smakade inte så mycket. Men kanske kan man göra nåt annat av dom? Typ… hm? Havrekakor? Fast de innehåller ju inget protein, så egentligen inte så bra. Nej, jag tror jag fortsätter experimentera med den andra degen 🙂 Krya på dig!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Underbart Helena! Kör på med experimenten så att jag får lite nytt att baka. Underbart med vårt lilla community 🙂 Önskar dig pigghet!! Kram!

 2. stepup2fitness skriver:

  God morgon bästa Lotta! Tråkigt med sömn och illamående! Nu håller jag tummarna att det snart släpper och att allt ordnar sig!!! Jag försöker jobba men tänker bara på julen, julklappar och allt det andra sim måste fixas. Får nog bege mig ut och fixa lite, annars får jag ingen arbetsro 🙂 Krya på dig kram!!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag hade oxå åkt och exekverat med alla ”måsten” för att sedan få ro i själen och kunna fokusera.. Massor med kramar!

 3. Emma L skriver:

  Åter på jobbet men aptiten är noll. Inte kul. För utan mat i magen – ingen träning. Och jag läääängtar efter träningen.

  Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Emma, hoppas att du blir bra snart. OM det inte ger sig så kanske någon vitaminbrist som gör dig energilös? Kanske fosforbrist ex? En burk med vita bönor i tomatssås är hela ditt dagsbehov 🙂 kram!

 4. Beatatjata skriver:

  Låter skönt ändå, att ligga och jobba framför brasan men givetvis önskar jag dig hälsa och pigghet och allt! Illamående har jag haft min beskärda del av, 9 månader x 2 av den mest förlamande sort man kan tänka sig (trots mediciner). Usch och fy, inte min kopp te. Hoppas att du blir piggare under dagen!

  Kram på dig fining!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Beata! Jag mådde illa i 8 månader med Timothy. Jag mår bättre snart, det har jag bestämt mig för. Ska nu gå och äta ditt goda lowcarb bröd med lite gryta.. Massor med kramar !

 5. AmandaP skriver:

  Är din gullunge frisk nu?
  Jag gjorde bodyrockpasset i går som du tipsade om, shit vad tufft det var, seg i kroppen i dag efter det intensiva passet.
  Hoppas att det löser sig med bihålerna, tur att du kunde få en tid i dag, ingen ska behöva må så!
  Lycka till!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Japp, gullungen är frisk, Amanda. Han ville dock gäääärna vara hemma med mig idag, jag fick läsa högt om skolplikt för honom. skratt. Vad tuff du är som fixar passet!!! Vila kroppen och njut över att du kan träna så hårt 🙂 COOLT! kram!

 6. Jessica skriver:

  Hoppas du piggnar till framför brasan och att läkaren har någon trevlig quick fix! 🙂 Inget kul att vara så där ”halvdålig” så länge – jag kanske är knäpp, men hellre rejält sjuk i två dagar och sen är det bra, än att känna sig så där smårisig i flera veckor, det blir liksom ingenting av någonting då!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag håller med dig Jessica, utdragen sjukdom = S**T! Detta har ju hållit på hela hösten. Hoppas hoppas på quick fix 🙂

 7. Therese skriver:

  Åhh, vad jag blir ledsen och höra att du inte blir bra i bihålorna, ännu! Lycka till hos läkaren idag och jag hoppas du snart mår bättre igen!! Massor av kramar till min förebild

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack härliga Therese! Vad glad jag blir över din fina kommentar. You made my day! 🙂 kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s