Bakstatus

Olgas pepparkakor är bakade, jag undrar om jag har missat något för de smakade inte så mycket? De är ok alltså men smakar inte tillräckligt mycket pepparkakor, så mitt tips är DUBBLA pepparkakskryddan i er smet!

Saffranscones som härstammar Bodycomf och sedan förädlats/förändrats (?) av mig och Beata är bakade igen och ligger på ”kallning”. De ser mycket smaskiga ut, dock väldigt annorlunda ut mot förra gången? Vi får se vad jag gillar bäst, med eller utan bakpulver..

Just nu är Erikas pepparkaksmuffins i ugnen och jag kunde så klart inte hålla mig utan har moddat även detta recept med lite bakpulver och extra pepparkakskrydda eftersom jag blev orolig efter Olgas pepparkakor..

Så är status hos bagare Lotta. Hungrig som en gnu är jag, så nu ska jag nog försöka lura ner gullungen för att äta middag.

Jag vill få mer baktips från er (naturliga saker utan kollisar, tack :-)) Kram!!!!!!!!!!!!

En kommentar Lägg till din

  1. Plingeling skriver:

    Hej!
    Hittade ett väldigt bra recept på lussekatterna som jag var tvungen att testa idag:
    http://liveitloveit.shapemeup.se/2011/12/12/lyxiga-lussekatter/
    De blev jättegoda och -saftiga, super! Som vätska tog jag sojamjölk. Visserligen ingår dinkelmjöl i receptet (dvs kolisar), men jag tog nog hälften så mycket som står i receptet (ungefär 4 dl), mer än så behövdes inte. Rekommenderar att testa!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s