Digitalt julkort från mig till dig :-)

Här kommer en julhälsning istället för julkort till alla mina härliga vänner på bloggen. Min present till er i år är en cykel till en tjej som kommer att få chansen att gå i skolan nu tack vare detta. Hoppas att ni är lika glada för det som jag är. Övriga presenter till kommande bjudningar blir 450 portioner näringspulver, en fotboll till några barns lycka mm. I år blir det inga chokladaskar till våra vänner.. Förra året köpte vi cyklar och getter,  men i år hade de tyvärr inga getter längre. Det var absolut det roligaste jag har givit bort..

13 kommentarer Lägg till din

 1. Åh så himla bra! Brukar köpa sånt och ge bort också, men inte tänkt på till bloggläsarna. Tack för presenten, jag ska pay it forward 😀

 2. fokuseradenergi skriver:

  🙂 Vad bra! Tänk om vi kan göra världen liiiiite bättre i år 🙂 Kram!

 3. Betty skriver:

  Så fint Lotta!!! Tack för julhälsningen! Kram.

 4. Emma L skriver:

  Åh vad du är bra! Kram

 5. Maria S skriver:

  Vad fint!!! Jag ska ge bort liknande saker till jul. Just nu lutar det åt vaccinationspaket 🙂

  1. Maria S skriver:

   Tack, glömde jag ju säga 🙂

  2. fokuseradenergi skriver:

   🙂 Vaccionspaket är bra grejer, Maria. Det fick syrran i förra året 🙂 Men roligast var getterna, tråkigt att de inte är kvar.. skratt. Jag älskar getter och gnuer, i alla fall i talspråk. Ex: Hungrig som en gnu, envis som en get, smart som en gnu osv 🙂 Så det passar bra att jag ger bort sådana.. Kram!

 6. AmandaP skriver:

  TACK!!
  Bra förslag.
  Tänkte höra med dig, jag skulle baka lussesconesen, du tog bakepro i stället för proteinpulver, men jag har inget av det, har du något förslag?

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Amanda! Hmmm, själva grejen för mig är proteinspäckade scones med minimalt med kolhydrater. Tar du bort det och ersätter med ex mandelmjöl så blir de lite fetare och mindre protein 🙂 Life butikerna har Bakepro om du har vägarna förbi 🙂 Kram!

   1. AmandaP skriver:

    Jag var o köpte bakepro trodde aldrig att de skulle ha det i vår hälsoaffär i vår lilla by! Nu ska här bakas, TACK för snabbt svar!

 7. Jenny skriver:

  Underbart Lotta! Stor kram och god jul från mig. Krya på dig!

 8. Cissi skriver:

  Va fint! TACK 🙂 Kramar

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s