Tisdag – Lucia

Godmorgon kompisar!

Fått njuta av något lussetåg? Här blir det inget Luciatåg idag i skolan som planerat. Vi tar en lugn hemmadag med pyssel och mys. Jag kör mina telefonmöten på eftermiddagen och då tror jag att gullungen kommer att dekorera pepparkakshus. Eftersom det inte blir någon träning för mig heller (fortfarande svårdefinerad bacill som verkar dela sin tid mellan magen och bihålorna) så blir det fullt fokus på maximal näring per tugga i maten och äta rätt antal kcal. Dock vill jag äta saker som gör mig nöjd och lycklig, i brist på endorfin lycka…

Frukosten idag: ¾  finhackad gul lök, 3 cm squash finhackad, 1/3 paprika finhackad. Bryn lätt med lite rapsolja. Hällde sedan över 3 äggvitor vispade med vatten och ca 10 gram mögelost. Mycket gott. Gullungen fick samma omelett fast med hela 2 ägg och vanlig ost.

Vad händer hos er? Kram!!!

9 kommentarer Lägg till din

 1. Lussefirande i eftermiddag på dagis så det blir en lugn förmiddag, ska kanske ta och duscha och komma ur träningskläderna snart.

  SKÖNT att höra att du vilar idag, även om det är tråkigt att du inte mår bra. Ta det lugnt nu, vila både mage och bihålor och mys med gullungen!

  Kram!

 2. AmandaP skriver:

  Så jobbigt när man inte är på topp!
  Du är klok som fokuserar på maten i stället, o vilar dig i form 🙂
  Hoppas bacillerna försvinner snart.
  Kram o krya på dig

 3. Helena E skriver:

  Luciatåg både igår och idag. Och idag har vi klätt granen i Stora A:s rum. Total julfokus! Hoppas verkligen ni kryar på er, och att ni kan njuta av er hemmadag. Ibland kan det ju va rätt mysigt, om man inte är för sjuk alltså.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Vi har det jättehärligt hemma idag, lagom sjuka, lagom mycket jobb. Gullungen tillverkar julklappar just nu (gissar på glasunderlägg) Vi har haft gran sedan första advent… mycket mysigt!)

 4. StepUp 2 Fitness skriver:

  Jättemysig lussefirande på dagis och en mkt ledsen älskling som ville följa med oss när vi åkte. Så jobbigt att behöva lämna henne så 😦 Lovat hämta henne tidigare så nu JOBBAR jag. Kram och krya på er!!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   OJ vad jobbigt, Betty.. Ledsen gullunge kan knäcka vem som helst.. Hoppas att hon blev pigg så snart ni gick.. Jobba på nu så att du får hämta snart.. Bamsekram!

 5. Therese skriver:

  Tråkigt att ni inte är fit for fight! Hoppas det vänder snart. I går hade vi vårt luciafirande på dotterns dagis. Har blivit jätteblödig sedan jag blev mamma, då barnen började sjunga kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Så fint de sjöng! 2 sömnlösa nätter gjorde att jag hade huvuvärk hela dagen igår och fick hoppa över träningen, men idag har jag fått till ett intervallpass. Så skönt det var! Krya på er! Kram

  1. Therese skriver:

   Förresten, blev det några ställbara hantlar? Jag ska skriva ner de 2 intervallpassen jag hittade.

   1. fokuseradenergi skriver:

    Heeej Therese! Glad att du är pigg igen:-) Visst är det härligt med de små? Jag är också mycket mer blödig.. Jag har önskat mig hantlar av tomten, så vi får se 🙂 Ser framemot intervalltips:-) tack! kram!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s