Naglar före och efter (Intresseklubben noterar?)

Mina halloween naglar idag precis före jag ska till nageltjejen (det ser man på utväxten) Jag gillar inte långa naglar för det låter för mycket på tangentbordet (mina tågkompisar blänger på mig då… :-)) I handen håller jag nya klockan 🙂 )

 

 

 

 

 

Mina nya semesternaglar i mörkgrått och lite bling 🙂 Jag är såååå redo för semester 🙂

6 kommentarer Lägg till din

 1. SÅ SNYGGT!!! Älskar fina naglar och nagellack, synd bara att mitt jobb inte tillåter det 😦

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack 🙂 Jag har varit ovanligt modig med naglarna sista 2 gångerna, annars är jag en fegis (det kan nog Erika intyga 🙂 )

 2. Maria S skriver:

  Snyggt!!! Mitt intrresse för snygga naglar har vuxit. Har varit hästtjej nästan hela mitt liv men paus från det nu. Ingen ide när man är i stallet att ha fina naglar men nu så 🙂

 3. Jaaa, intresseklubben antecknar! Vill så gärna ha tjusiga naglar (inte för långa dock, men gärna byggda till snygg form) men pengaträdet växer väldigt dåligt just nu ;-). Håller mina egna rätt korta och välskötta för det mesta (dock basic med ljust ljust rosa lack och genomskinligt topplack över), tycker om fina händer!

 4. Trillingnöten skriver:

  Ooo, saknar NY när jag ser detta…där gick jag på manikyr en gång i veckan. Superbilligt…typ 10 dollar MED dricks…20 för pedikyr OCH manikyr (mer om man ska ha special så klart)….

 5. Trine skriver:

  Snyggt!! Aldrig fel med lite bling-bling 😉

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s