Onsdag

Godmorgon kompisar!!!

Hoppas att ni har vaknat pigga och glada 🙂 Jag sov jättedåligt på hotellrummet i natt och hade ont i halsen 😦 Undrar om Beata har smittat mig? Förhoppningsvis så har jag bara pratat för mycket under alla möten igår… VÄLDIGT trevlig middag med smarta människor kan göra att man babblar för  mycket.. (Man = jag..)

Powerwalk 4 km = 4*5 = 20 poäng

Jag och en de personerna jag hade möten igår bodde på samma hotell i natt (Scandic Grand Central) så vi träffades för morgonpromis kl 6 och sedan gemensam frukost 🙂 Nu sitter jag på kontoret och ska börja dagen…

Ikväll blir det egotid med manikyr hos bästa Erika (Nageldesign) 🙂

Hur mår ni idag? Tränat? Kram!

8 kommentarer Lägg till din

 1. jonecca skriver:

  Hälsa bästa Erika från mig ikväll. Själv ligger jag i feber och är tokförkyld, urk! Hoppas att du mår toppen, snart är det semester. Jag får vinka från fönstret och skicka en massa kramar och önskan om en trevlig semester så här istället för att knacka på och ge er kramar personligen. Jag vill inte smitta er, så nu får ni hålla er från fam Strand är jag rädd för. När ni kommer hem är vi pigga och krya så då får ni välkommen-hem-kramar istället :oD

  Ha det bäst!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Ledsen för dig, darling! Behöver du hjälp med något? Jag vill nog få en kram i alla fall, knackar på torsdag kväll och hoppas att du är pigg . Var rädd om dig! SUPERKRAM! (Galning!! Klassikern – ni är helt fantastiska, jag ska heja på er!!)

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag förlåter dig 🙂

 2. Emma L skriver:

  Ingen träning här ännu. Har helt kommit ifrån morgonträningen – det hinns helt enkelt inte. Eftersom jag fortfarande har en liten som stökar på natten så får jag sällan sova långa pass i sträck och därför prioriterar jag den där extra tiden av sömn. Fattar inte hur du orkar träna varje morgon… nästan. Fast jag håller ju med om att kvällarna blir kvalitet när man inte behöver lägga dem på träning. Men jag får köra ikväll. Blir styrka. Sen Bonde söker fru. =)

  1. fokuseradenergi skriver:

   Du har hittat något som funkar för dig, och jag tycker att morgonträning funkar bäst för mig 🙂 Jag är jättetrött på kvällarna och vill helst bara ligga och kramas i soffan 😉 Jag minns småbarnstiden, gullungen som aldrig sov mm.. Jag var HELT slut… Så cred till dig som tränar! Kram!

 3. Hej hej. Så skönt med egotid och manikyr 🙂 Själv ska jag på kvällsmöte 😦
  Hoppas halsen känns bättre. Kram.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Betty! Ska gå från halloween naglar till mörkgrå naglar med lite bling, tror jag? Hoppas att du får energin av mötet 🙂 KRAM!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s