Varannan dag cardio – löpning

9 svettiga km i pulszon 4, tungt! Jag är långsam som en snigel trots pulsen:-) Bra spellista i öronen och vackra vägar, livet är härligt.

Igår åkte gullungen på läger, det blev konstigt tomt i huset så vi skojade till med middag och bio. 12 bitars sushi och sedan World War Z och popcorn:-) Precis vad mamma Lotta behövde.

Nu börjar arbetsdagen! Bjuder på före-under-efter bild.. Kram!

20130730-075054.jpg

9 kommentarer Lägg till din

 1. Anna B skriver:

  Imponerande! Jag har kämpat på med att ”springa in” nya skor och har fått ont både här och där men igår blev det 7km på löpband. Smärtfri:) I eftermiddag blir det helkropp cirkel med många kb-övningar. Först bröd- och pizzabak i bagarstugan

  1. Jag får ont i vänster knä efter ca 7 km så jag ska stretcha lite mer mellan passen och se om det hjälper. Jag kan springa max 2 ggr i veckan annars får jag ont överallt:) Bagarstuga låter jättemysigt:) (och tokvarmt…) Ha bästa dagen och svettigaste passet:)

 2. Jessica skriver:

  Låter som en bra kväll trots allt, och vilken start på dagen! 🙂 jag sitter och planerar min intensiva jobbhöst och tänker ta gymmet på hemvägen. Vi får se hur formen är dock, har känt mig lite småhängig på grund av värmen så det blir nog något lågintensivt.

  1. Det är sååå varmt! Skulle inte fixa att träna på kvällen, impad att du tar dig dit.. Mitt enda sätt är att köra igång direkt före jag inser hur varmt det är:) Bra att du lyssnar på kroppen:) Kram på dig!

   1. Jessica skriver:

    Därför jag kör på ett gym med dunder-AC 🙂 men jag lyssnade på kroppen, det är något skit i kroppen 😦 tog en promenad i duggregnet och sköt upp träningen till morgondagen. Ibland är det skönt att göra så!

    1. Japp, jag vilar direkt när jag känner mig dålig, vill inte bli sjukare än nödvändigt:) Kram på dig! HOppas att du är pigg imorgon!

 3. Ann-Louise skriver:

  Shit vad du är grym!!
  Min stora gullunge ska åka bort nästa vecka på konfirmationsläger, en hel vecka utomlands – hur ska en mamma klara sig??!

  1. Fy sjutton, det får bli många sushi och biobesök? Tänk att man saknar och oroar sig så…. Superkram på dig!!

   1. Ann-Louise skriver:

    Sushi har jag inte vågat prova än… Men bio låter bra 🙂 Har i alla fall lilla trollet hemma, det får bli extra mys med henne. Tack för omtanken! Kramar

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s