Jättesetar

Semestern är slut och idag börjar allvaret igen. Vi har haft en fantastisk semester med soligaste vädret jag kan minnas, mycket familjetid, avslutat husprojekten och tränat i princip varje dag;-)

Idag har jag kört bröst, rygg och mage som giantset (3 övningar på rad och 4 set av varje övningsgrupp). Svetten lackar och nu avslutar jag med 10-15 min crosstrainer i pulszon 2.

Giantset 1
Armhävningar
Latsdrag
Mountainclimbers med fötter i TRX

Giantset 2
Flyes med kabel
Chinups mha gummiband
Leg tucks på bänk

Giantset 3
Sittande kabelrodd
Lutande kabelpress
Dra upp knä hängandes i bodypress dipbar

Jag kämpar lite med grepp, handleder mm så jag ska försöka lära mig använda dragremmar mm. Några tips?

Ha bästa härliga dagen nu!;-) kram

20130729-073331.jpg

7 kommentarer Lägg till din

 1. Ann-Louise skriver:

  Ditt fina gym 🙂 Jag körde ett pass i vardagsrummet med vidöppen balkongdörr igår på kvällen, varmt och svettigt! På dagen njöt jag av havsluft och havsdoft vid Engeltofta och Bönan, så vackert det är vid Bönan!
  Nu sitter jag och längtar efter kaffe, varmt idag med. Det var varmare imorse när jag cyklade till jobbet i lite regn än det var förra veckan i sol… Ha en bra första dag på jobbet efter semestern! Kram

  1. Visst är det svettigt? Mycket hög luftfuktighet tror jag… Jag älskar också Engeltofta och Bönan, det liknar västkusten:) Jag dricker just nu min andra kopp kaffe för frukosten var jätteäcklig, bytte till annat proteinpulver. Tvi vale, måste till Life och köpa mitt vanliga igen:) Kramen!

   1. Ann-Louise skriver:

    Ja det är nog hög luftfuktighet, håret är stort och lockigt…

 2. Emma L skriver:

  Hoppas du får en bra första jobbdag. Din semester verkar ha varit superhärlig så jag är övertygad om att du är full med energi. KRAM

  1. Japp:) Nu gäller det att hålla energin uppe.. Hur mår magen? Kramen!

   1. Emma L skriver:

    Magen växer… puh… Ska på rutin-UL idag. Bebis har börjat sparka och det är mysigt. Men ändå känns det evigheter till december då den lill* kommer titta ut om allt går enligt plan. Vill ju komma igång med träning. KRAM

    1. Åhhhh sparkar!! Låter urhärligt:-) Ser framemot UL bild på FB:-) Kraaam

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s