Toksvettig träning med min nya kompis

Med risk att få mothugg så säger jag ”jag är sååååå trött på värmen”. Varje morgon sedan månader tillbaka så är det 28 grader när vi vaknar och mellan 35-40 hela dagen. Jag lägger kylklampar i sängen för att kunna sova!

Morgonens träningspass var så svettigt att jag halkade runt i gymmet..
Som vanligt satte jag hamdledsskydden över fotlederna för att inte få ont av manschetterna i rumpspark med kabel mm:-) Notera nya skönheten i gymmet!! Love it!!!

Nu har jag ätit frukost på altan, snart är det återvinningen. Gullungen ska på släktkalas med pappa och vi åker till Bollnäs på utflykt. Besök på Kilafors garn, Lorna Jane (deras lager & butik) samt Växbo kvarn väntar!

Kram på er gobitar! Vad händer hos er!

20130727-085754.jpg

20130727-085855.jpg

5 kommentarer Lägg till din

 1. Mies liv skriver:

  Av mig får du inget mothugg. Lite regn och svalka skulle sitta fint nu.
  Idag blir det ingen träning men i morgon är det dags att förnya kortet på Actic.
  Allt gott!

 2. Pia skriver:

  Men vilken fin ny kompis du har! Vi har haft några dagar hett men inte så mycket att jag klagar… 🙂 Just nu är det molnigt och dimmigt. Sista dagen på Åland…:-( Älskar verkligen denna vackra ö. Har haft bästa semestern på länge, verkligen njutit av varje dag. Men visst är det roligt att komma hem också. Och att få gå till gymmet. Längtar! Har några veckor ledigt ännu innan jag börjar på nya jobbet. Spännande… Ha en fin dag! Kram!

 3. Ann-Louise skriver:

  Fin kompis!
  Här är det lugnt, Liten är hos en kompis och Stor fixar med håret/sminkar sig (=tar evigheter…) och jag är lite rastlös… För varmt att träna, för tråkigt att städa, pms -yes! Skulle gärna åka mot Rullsand eller liknande, kanske imorgon om det är varmt. Hittade du några nya kläder? Jag fick hem ett paket igår, två par tights och en sportbh 🙂
  Kram

  1. Roligt med nya kläder:-) När jag kom till Bollnäs så var Lorna Jane butiken stängd pga sjukdom:-( Jättetrist eftersom jag mailade och frågade om de hade öppet idag. Men men… Nu blir det BJ och bio:-) Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s