Äntligen fredag

Hej igen!

Tennisen idag gick inget bra:( Mina linser hade ngt knas (har slängt dem nu) så min bollkänsla var sämre än vanligt… *skratt* Det är i alla fall mysigt att åka iväg med maken att spela på fredagsmornar.

Före tennisen imorse så lade jag 3 kg i marinad för i kväll ska vi grilla Tandoori kyckling och frysa in som bra protein till luncher/middagar. Det är nog det sista vi grillar i år, för i helgen ska vi göra ”höst” här på Svedens udde. Imorgon är det höst-städdag med samfälligheten och sedan går vi nog i ide för i år:)

Igår kväll gjorde jag en nyttigare version av Åses currykyckling – http://www.alltforforaldrar.se/56kilo/2011/09/currykyckling-2/. Jag tog 4% grädde istället för grädde och creme fraiche, uteslöt bacon och hade liiiiite jordnötter bara. Det blev supergott ändå och för att göra mannen lycklig så körde jag dubbelt av sambal oelek mm. Det blev rester över från igår så det blir lunchen idag tillsammans med 1 dl kokt fullkornsris och grönsaker.

Vi har inte bestämt vad det blir för middag ännu men ni kanske har ngt tips?

Imorgon är det min FRIDAG:) MUMS! Jag tror att jag går upp och styrketränar redan kl 7 och sedan åker vi och äter hotellfrukost i Högbo:-) Längtar:)

Berätta om era planer!:) Fredags kram!!!!

6 kommentarer Lägg till din

 1. Therese skriver:

  Hej! Vad kul med tennis, det har jag aldrig spelat faktiskt. 🙂 Vi ska äta köttfärsspett ikväll med lite sambal, soya, chilikrydda m.m. Vi har ju 2-åring vi måste ta hänsyn till och jag försöker alltid laga sån mat vi alla kan äta. Mår bättre i min förkylning som tur är. I morgon är det dags för några timmars PT träning i Kettlebell som jag och en kompis har bokat in. Ska bli superkul! Har inte tränat kettlebell sedan hösten 2009 dvs mellan barnen. Ha en supertrevlig helg Lotta!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Låter som smaskiga spett:) Vad har du till? Låter som hummus eller yoghurtsås vore gott?:-) Skönt att du mår bätte! Jag är avis på din PT träning imorgon. Jag tror att ett av gymmen ska börja med KB pass i Gävle och då ska jag nog köra där några gånger. Jag hinner ju oftast bara träna hemma i mitt gym men jag behöver lära mig mycket mer om KB. Trevlig helg, Therese:-) Hoppas att du får det kanon!

   1. Therese skriver:

    Idag blev det en kall paprikasås till, riktigt gott blev det! Samt en sallad med fetaost, avokado + några fjuttiga oliver. 🙂 Tror det skulle bli riktigt gott med hummus till. Skulle du inte kunna ta några PT timmar i Stockholm, när du ändå är där så mycket menar jag?

    1. fokuseradenergi skriver:

     Jag hinner aldrig när jag är i Sthlm, och jag vill oftast hem över helger och kvällar mm. Men jag kommer att fixa till så att jag kan gå KB kurs i Gävle:) Om du vill så får du gärna dela med dig av ditt smaskiga recept.) Kram! Njut av vår vackra lördag:-)

 2. Etty skriver:

  Vad kul med tennis och att få spela med maken!!
  Idag blev det ingen morgonträning, ska strax köra intervaller på crossen. Sen middag – tacofylld paprika med avocadosallad. Tjejerna får även tortillachips.
  Planerar ett styrkepass i helgen sen är det vila och helg med min underbara familj.
  Hoppas du får en kanonhelg!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Det är jättekul med tennisen, vi har lite galna regler med straff-armhävningar och annat som livar upp det… Vi ser inte kloka ut när vi spelar men vi har väääldigt roligt. Kanske du vill dela med dig av receptet? Det låter supergott!!! Jag ska köra styrka imorgon och yoga på söndag. Imorgon blir det hotellfrukost för mig och mannen:) Skönt med helg, jag är ganska trött efter den här veckan. Njut av din härliga familj i helgen, det låter som en kanonplan:) Kramisar!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s