Gräsänka – såååå sugen på att mysa

Oj vad jobbigt det blev på kvällen. Helt plötsligt är jag hemma själv och det är supermysigt med tända ljus, massor av bra tjej serier och garn (jag stickar oftast framför tvn), men känner plötsligt att nu vore det ju jättemysigt att äta något?? Vad kom det ifrån? Jag som har varit så fantastisk (faktiskt!!!) i 8,5 veckor 😦 Fy vad dåligt av mig. Nu ligger jag här och skakar och tankarna går:

– Men en chokladbit kan väl inte skada??

– Lotta!!! Skärpning, ta en proteinboll eller keso med bär?

– Keso med bär? Det äter jag ju varje dag? Jag ville ju mysa lite??? Lite godis vore gott? De flesta andra myser ju på vardagar ibland?

– MEN LOTTA! Du har ju ett mål!! Du skulle ju bli av med fettbiten på magen nu, då kan man inte unna sig saker hur som helst!! Du vet hur du mår imorgon? Du kommer att ångra dig??!

Japp, så låter det… Ska dricka en stor kopp te och hoppas att det går över?

3 kommentarer Lägg till din

  1. fokuseradenergi skriver:

    Rapport kl 20.59 – Keso m bär 1 morot kopp te… Jag kanske fixar detta:-)

  2. Klart du fixar det! Tänk så här. Det är mysigt för stunden kanske med en chokladbit men i efterhand är det den varma tekoppen, de tända ljusen, de bra serierna du minns som mysiga. Men jag känner igen mig till fullo, just kvällsmyset i ensamhet har jag svårt att lämna!

  3. fokuseradenergi skriver:

    Tack Beata, nu är klockan 21:13 och jag har fortfarande inte fallit till föga:)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s