Onsdag morgon

Heeej!
Vaknade med värsta huvudvärken imorse igen (muskelhuvudvärk) 😦 Stort glas vatten + dubbel espresso och sedan blev det yoga. I måndags när jag skrev mitt schema på Olgas blogg så kommenterade hon att jag inte hade någon vila, och det är tyvärr så att vila för mig blir huvudvärk, så mina vilodagar är långsam och lugn yoga. Då värmer jag upp musklerna och klarar dagen utan tabletter men har nog vilat ganska bra ändå…

Nu äter jag frukost och jobbar vid skrivbordet. Det är en väääldigt färgglad frukost som ni ser men jag behövde en färgklick idag 🙂 Det är en omelett på 1 ägg, 2 äggvitor, halv gul lök, 1/2 röd paprika, 1 cocktail tomat, 1 champinjon och 2 magra ost skivor. Till det serveras stor kopp med grönt te, c vitamin brus, omega 3 och multivitamin.

Vad åt du till frukost idag :-)?

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s