Maten idag

Vatten och dubbel espresso före styrkan
Frukost: äckliga banan grötplättar + vitaminer
Mellis: Proteinshake
Lunch: Beata lasagne m bönor, 1/2 avokado + grönsaker
Mellis: Proteinshake
Middag: Senapsbiffar m lite quinoa, 1/2 avokado + grönsaker
Kvällsmål: förmodligen keso mini med bär och massor med te 🙂

3 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  God kväll! Nyfiken att höra hur det går med vattnet, jag kämpar nämligen själv med att dricka mer på dagarna. Att det ska vara så svårt att komma ihåg…Krya på dig!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Maria 🙂 Jag är JÄTTEPÅ när det gäller vattnet. Jag dricker nog 1 glas vatten varje 2-3 timmar. Så det går kanon 😉 Oftast efter fridag (läs svullodag) så brukar jag se svullen ut mm men inte den här gången, så jag tror att det fungerar! Nu gäller det att hålla i det, för att påminna mig så har jag tejpat upp ett foto av ett vattenglas på skåpet i köket… På jobbet går jag runt med min vatten flaska 🙂 Vi får hjälpas åt och påminna varandra…

 2. Maria skriver:

  Härligt 🙂 du verkar hittat en bra rutin för det! Jag jobbar som sagt på det, försöker dricka så ofta jag kommer åt. Jobbar på labb och där inne får vi inte ha egen flaska. Det gör det lite svårare eftersom jag måste ta av mig all mundering ( labrock, hårnät, munskydd och handskar) för att komma åt flaskan.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s