Sitter på tåget hem med mina Monster

Sitter på tåget hem till Gävle, och jag är så trött att det susar i öronen… Höstförkylning eller vad det nu är, gör mig till en annan människa med mycket mindre energi-nivåer.. Trist!

Jag åker ganska mycket tåg som ni nog har förstått, och en jättebra lösning för att få lite ”ro” är att lyssna på musik eller annat i hörlurar. Nu råkar det vara så att jag är lite av en nörd när det gäller hörlurar. Inte så att jag är speciellt bra på detta ämne men jag kan aldrig få för många hörlurar.. skratt. Jag har hörlurar som stimulerar tystnad när jag flyger mm, de är dock så fula att jag inte vill ha på mig dem på tåget med folk jag träffar varje dag. Just därför köpte jag dessa coola lurar som jag nu använder varje dag 🙂

Snygga lurar på tanten 🙂

2 kommentarer Lägg till din

  1. Etty skriver:

    Visst är de snygga och framför allt schysst ljud! Har ett par svarta 🙂

    1. fokuseradenergi skriver:

      Trevligt 🙂 Maken har svarta och vi åker oftast tåg tillsammans, för att inte se ut som tvillingar så köpte vi olika färger 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s