4 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  TACK!! Jag har letat efter namnet på denna produkt sen Olga skrev om den på sin blogg! Har liksom inte hittat det…Nu fick jag det och nu har jag beställt en med gratis frakt från ett ställe på internet! Danke 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Vad roligt 🙂 Jag köpte 3 st och använder ca 2 st om dagen, den sista lådan är till för gullungens utflykter 🙂

 2. Jag hade ”min” lasagne i lunchlådan igår, och typ likadan sallad som du. Så gott! Idag blev det en annan favvo: fullkornstortilla med kyckling, guacamole, salsa och grönsaker. mmm!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Beata, idag när jag kom till lunchrummet så satte jag mig med en grupp och skulle äta, då säger en av tjejerna. -”Äter du Beatas lasagne idag?” Underbart med läsare på bloggen, jag blev jätteglad… 🙂 Fullkornstortilla låter oxå gott 🙂 Bra tips!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s