Jillian Michaels – Yoga Meltdown

Imorse så provade jag ett nytt yoga pass för mig, Jillian Michaels –  Yoga Meltdown. Det var faktiskt ett jättebra och enkelt pass som gjorde mig mjuk, varm, och lite svettig på 35 minuter! Vanligtvis blir jag lugn och kanske lite seg efter yoga m en efter detta passet så kände jag mig pigg och alert. Jag är nybörjare så jag har bara kört level 1 ännu.

Kanonstart på dagen 🙂

Här kan man köpa den

Titta på youtube för delar av workouten

3 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Superbra tips! Kanske köper 🙂

 2. Maria S skriver:

  Tror faktiskt jag ska slå till på den här DVDn 🙂 ge yoga en ny chans…

  1. fokuseradenergi skriver:

   Berätta vad som är viktigt för dig med yoga och vad du gillar och inte gillar så kanske jag kan säga om jag tror den passar eller inte? 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s