Johannas lasagne med kyckling och keso

Tack Johanna för tipset!! 🙂

Lasagne med kyckling och keso

300-400 gram kyckling eller kalkonstrimlor
2 stora morötter
2 vitlöksklyftor
någon matsked kallpressad olivolja
1 förpackning krossade tomater
salt och peppar
400-500 gram keso
fullkornslasagneplattor
mager ost

Sätt ugnen på 200 C. Riv morötterna grovt och hacka vitlöken fint. Riv osten och ställ åt sidan. Häll lite olivolja i en gryta och fräs morötterna och vitlök ett par minuter. Tillsätt krossade tomater. Salta och peppra. Låt såsen puttra på låg värme medan du gör resten. Skär kycklingen i mindre bitar och bryn i oljan. Blanda ner kycklingbitarna i tomatsåsen. Lägg lite tomatsås och lite keso i en ugnsfast form och varva sedan lasagneplattor, sås och keso. Avsluta med riven ost. Låt stå i ugnen i 20 minuter.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s