Saker som alltid finns hemma i mina kökskåp

Jag tror att vi kan lära oss mer av varandra gällande bra matvaror och bra matval:-) Här listar jag mina bästa matvaror:

 • Proteinpulver (max 130 kcal per portion) – intas alltid med vatten
 • Linfrön – både hela och krossade
 • Dinkelflingor
 • Fiberhavregryn
 • Kesella 1% (ska byta till Icas 0,1%)
 • Keso Mini
 • Frysta bär
 • Cocosa att steka i
 • Nötfärs 10%
 • Kycklingfiléer
 • Olika sorters bönor i tetrapak
 • Mandelmjöl
 • Fiberhusk
 • Bananer (efter styrketräningen)
 • Sötpotatis
 • Vitlök
 • Röd lök
 • Gul lök
 • Morot
 • Avokado
 • Chili
 • Osötad senap
 • Ägg, ägg, ägg

3 kommentarer Lägg till din

 1. Ha vad lustigt gjorde precis ett inlägg jag med om vad jag alltid har hemma i matväg på min andra blogg på Pralin!

  tråkigt att bli sjuk när du skulle på kb kurs, men det kommer väl fler tåg….
  krya på dig!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack 🙂 Vad bra att du har gjort liknande inlägg idag, jag går och kollar det direkt på Pralin bloggen 🙂 . Godnatt 🙂

 2. Ser nästan identiskt ut här förutom mandelmjöl som jag inte hittat någonstans. Och så är jag osäker på hur jag klarar det, är lite allergisk mot mandel (och en del andra nötter, men det brukar gå bra i ”tillagat” tillstånd så jag tänkte testa det där fröbrödet, får väl se om jag överlever ;-)). Sötpotatis tycker jag är sådär gott men tänkte lära mig att äta denna superfood, har en liggande i kylen… Chili har jag också dålig koll på (liksom ingefära och andra ”trendiga” smaksättare) men i nästa vecka familyfood-kasse är det chili- och ingefära-vecka så jag får nog lära mig något nytt nu. Kul!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s