Fredag

Godmorgon cyberkompisar!

Tog mitt lilla bankande huvud nerför trappan och drack ett glas vatten och en dubbel espresso (jag vet… same old, same old)

Jag funderade igår kväll på träningen idag, och egentligen var det intervaller planerat MEN jag körde så hårt igår och min kropp känns stressad av det onda.  Dock måste jag göra NÅGONTING på morgonen för att mjuka upp kroppen… Gårdagkvällens tanke var att köra crosstrainer på en mjuk nivå så jag programmerade min Polar klocka igår (det har jag aldrig gjort förut, och lade in att den ska mäta pulsen enligt OwnIndex (baserat på mina siffror) och jag fick max ligga på 70% puls annars skulle den pipa. Jag körde lugnt i 20 min men det kändes inte bra, så jag fortsatte på matttan med stretch i 15 min och nu får det räcka. Jag ska försöka gå en lugn promis vid lunch idag för att i alla fall få lite dagsljus.

På tal om dagsljus så läste jag en intressant artikel om det igår,  och att vi borde välja mat som växt i dagsljus för att få i oss det vi behöver.  Jag ska finurla på om jag lyckas sammanfatta det på ett bra vis, i så fall återkommer jag i ämnet.

Nu blir det omelett och te och fixa lite hemma så att jag kan fokusera på min jobba-hemma-dag utan att få behov att städa mitt i telefonmötet 🙂

Hoppas att ni har vaknat pigga och glada 🙂 KRAM!

4 kommentarer Lägg till din

 1. Beatatjata skriver:

  Tack för dina underbara kommentarer, du är bäst!

  Skönt att du lyssnar ordentligt på kroppen när den säger ifrån, du har fått röra dig och mjuka upp kroppen i alla fall och nu hoppas jag att det blir en skön och vilsam helg så att huvudvärken ger med sig! Kram!

 2. Etty skriver:

  Hoppas att din huvudvärk släpper snart, det måste vara jobbigt 😦 (tänker ofta på dig)
  Skönt att du jobbar hemifrån idag…
  Kramar!

 3. Therese skriver:

  Du får vara försiktig beträffande din huvudvärk!!! Själv har jag fått konstaterad halsfluss och går på penicillin i 10 dagar. Kul – not! Men nu hoppas jag att jag blir frisk! Ha en trevlig helg och krya på dig!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tacka för fina ombry-hälsningar 🙂
   @Therese – åh vad tråkigt … Men vilken tur att du gick till läkare, då mår du bättre snart. Vila och ät bra och bygg krafter. Det blir dubbelt så roligt när du kommer tillbaka. Massor med kramar och krya på dig hälsningar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s