Lördag morgon!

Halloj alla härliga!

Vaknade till jättevacker morgon:-) Dubbel espresso och ett glas vatten.

Idag skulle jag kört styrketräning men känner av huvudet/rygg/nacke så det fick bli ett kort pulspass.

23 minuter intervaller med 4 toppar ca 90 sek långa. Efter det roade jag mig en kort runda med lite pulshöjande saker.

Totalt 4 min, 20 sek aktivitet och 10 sek vila.

1. Burpees

2. Höga knän

3. Jumping Jacks

Sedan började jag bara om igen.  Inte så engagerad träning idag….

Frukost = fri måltid idag. Lite äggröra bara för att få protein och sedan åt jag 2,5 liten amerikansk pannkaka med bregott och lönnsirap! Första tuggorna var ljuvliga! Nu mår jag dåligt och har ont i magen 🙂 Skratt. Bra med fria måltider, det är verkligen supertydligt  med vad som funkar i längden eller inte. (Men det var supergott)

Vad gör ni idag? Jag ska återkomma med summering av mina 12 veckor och med mål för kommande 12 veckor 🙂 Det känns lite konstigt.

KRAM!

5 kommentarer Lägg till din

 1. Låter som en frukost helt i min smak! Jag har ätit smörgås med salami och brie… MMM! Ägget står dock kvar här bredvid mig, skulle börjat med det för jag är proppmätt nu! Får bli ett riktigt proteinstinnt mellanmål sen…

  1. fokuseradenergi skriver:

   Mumma 🙂 Brie och Salami, det är grejer det.. Men jag kan äta bröd med bröd, och kanske lite bröd? 🙂

 2. Samma här! Till middag blir det iofs potatis men kvällsmys blir bröd! LCHF? Nej tack 😉

 3. Etty skriver:

  Jag har oxå fått in morgonträningen. Bootcamp med härliga mammor. Vi körde backträning med burpees och knäböj. Avslutat med plankor, så nu mår man gott i kroppen. Ingen fri frukost idag, men unnar mig det imorgon kanske 😉
  Ha nu en skön lördag! Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Coolt pass Betty! Finns det nedbrutet på din blogg? Jag vill också ut och köra i backarna igen 🙂 Jag har LADDAT för mina fria måltider idag 😉 Njut av lördagen! Superkram!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s