Not much to say

Det händer inte så mycket när hjärnan  är full av bomull .. Är tacksam att jag i alla fall lyckats göra det jag ska (mer eller mindre) på jobbet i alla fall. Nu ska jag lägga mig i soffan och tänka igenom om jag orkar göra en chiligryta eller om jag ska hoppas att jag är piggare imorgon? Planen var chiligryta idag med massor ev rester som gör det möjligt att slippa laga mat några gånger kommande veckorna och imorgon skulle vi göra middag med libanesisk touch; Hummus, aubergine röra, tabbouli och köttfärsspett. Nu ligger allt i kylskåpet och maten måste lagas på något vis? 🙂

På tal om mat så blev jag så himla glad över att Skyr skulle komma till Sverige och nu när det väl kommit så inser jag att det är inte alls så roligt som jag hade trott? Skyr produkten innehåller 5% socker och 14 gram kolhydrater per portion 😦 Så jag får fortsätta att kånka mellisar över hela Sverige 🙂

Kram på er alla härliga och tack för all ombry. Nu måste det snart vara slut på snor och elände 🙂

2 kommentarer Lägg till din

  1. Etty skriver:

    Hej hej! Jag är också väldigt trött idag, soffläge snart här med 🙂 Morgondagens libanesiska middag låter spännande, du får gärna dela med dig av receptet sen 😉
    Kram!

  2. fokuseradenergi skriver:

    Skönt att du vilar idag 🙂 Jag gör maten imorgon och om det är gott så kommer recepten 🙂 Massor med kramar!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s