En kommentar Lägg till

  1. Trillingnöten skriver:

    När man är nere och inte för räkning alls då är det så fantastiskt att ha bloggvänner som plockar upp en bit av en här och där och sen så småningom är man hel igen! DU hjälpte mig verkligen med din kommentar igår och det är jag väldigt tacksam för! Jag körde faktiskt yoga igår kväll och tänkte mig Bodyrock ikväll, men vi får se. Jag känner fortfarande av hals och en host då och då (om än väldigt ytlig), man vill ju inte riskera nåt. Jag håller tummarna att din dag blir bra äntligen!! Kram på dig!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s