Ny dag = ny chans

Vissa dagar så går det snett med maten, träningen, jobbet, tålamodet eller något annat och då finner jag STOR tröst att varje dag, timme, minut är en chans att starta om och göra det bättre.. Vi får nya chanser hela tiden. Egentligen kommer uttrycket från när jag spelar/leker tennis.. Varje gång jag missar slagen så säger jag till mig själv ”Ny Boll Ny Chans” och ser på varje boll som en ny chans att göra rätt…

5 kommentarer Lägg till din

 1. Etty skriver:

  Tack för detta, behövdes idag!!!!

 2. Carolina skriver:

  Du läser mina tankar 🙂 KRAM

 3. Gillar! Ny boll ny chans, den lägger jag till i tankbanken!

 4. Trillingnöten skriver:

  Så himla klokt sagt! Det stämmer verkligen!

 5. Therese skriver:

  Sanna ord från en fd. fotbollspelare. 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s