Tisdag

Godmorgon kompisar!!! 🙂

Igår kväll var jag så fasligt trött, jag vet inte varför. Hela kroppen kändes upp och ner och det kanske var så att jag hade den tiden  i månaden? (Tack vare hormonspiral så vet jag inte när det sker :-)) Oavsett så innebar det att jag halvsov i soffan redan 19.30 och sov på riktigt kl 21… Vaknade av klockan och studsade nerför trapporna och tog min proteinshake och dubbel espresso, studsade upp igen och tog på mig träningskläderna och väckte gullungen. Sedan nerför trappan igen och in i gymmet (Bra uppvärming, det där med trappor 🙂 )

Idag körde jag Jillian Michaels Shred it with weights, 30 min pass med kettlebell. Några av er  undrade vad jag tyckte om detta pass, och mitt utlåtande är att det är enkelt, straight forward och man kan bli väldigt trött på dessa 30 min om man vill 🙂 Dock så kände jag mig vädigt svag och klen idag, jag bestämde mig för att köra passet men inte pressa mig så jag körde med mycket lätta vikter och var ändå skakig.. Undrar om mitt fokus på cardio intensiv styrketräning med ex Bodyrock har jag gjort mig svag? Eller har jag baciller som drar ner styrkan eller är jag lite sned i ryggen ( då får jag svag – känslan)  Åtgärdsprogram:

1) Kiropraktor bokad torsdag lunch

2) Titta igenom mina träningsprogram och öka antalet pass med fokuserad styrka

3) Gasa långsamt så att jag inte blir bryter ned mig 🙂

Total tid träning idag: 30 minuter. Kcal: 329 kcal. Pulsrapport nedan:

 Pulsdippen efter 1/3 av passet är hämtning av vattenflaskan… (Jag lämnade kvar klockan i gymmet 🙂 )

 

Till frukost blev det grötplättar med kanel och 1/2 banan (tyckte inte att jag var värd mer…  ) och vatten. Nu sitter jag på tåget och dricker kaffe och jobbar. Jag har inte packat så mycket mat idag.. skratt. Bara 2 proteinshakes + mandlar, det blir kundlunch idag och jag hoppas HOPPAS hopppas att det finns något nyttigt alternativ utan att jag behöver vara för krånglig…

Hur mår ni idag? Tränat?

6 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Tror du att detta pass är bra för en nybörjare som mig? Som ett första pass i alla fall? Eller är det för avancerat?
  Det är säkert en kombination av olika saker som gör dig lite svagare. Du har inte tränat lika hårt som vanligt, varit sjuk och ändrat schemat något…så kan jag bli ibland och den går det över…till exempel förra veckan när jag hade en infektion och körde lätt i alla fall. Då var jag inte alls lika stark som jag var igår kväll när jag körde hårt! Då märker man skillnaden och varför man inte ska träna när man är småsjuk 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Detta är inte för avancerat.. Det är nägra överkurs övningar såsom turkish get up men det är bara 2 ggr. Detta är en träningsdvd, men om jag skulle börja och bara köpa EN dvd så hade jag nog valt en Kettlebell kurs dvd, typ Pavel.. som instruerar tekniken. Jag ska öva bättre själv på detta….

 2. Jag tror att du är konvalescent helt enkelt. Kanske är du frisk nu men fortfarande svag, du har ju varit rätt rejält sjuk rätt länge! Så kör på lite försiktigt så att du inte kör slut på dig innan kroppen är redo.

  JAg har också morgontränat, tjoho för mig 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tjoho för dig Beata, håller med 🙂 Jag ska på skiktröntgen i veckan med bihålorna så får vi se 🙂

 3. Etty skriver:

  Smart att gasa långsamt!!! Jag älskar dina små utvärderingar och åtgärdsprogram, något jag måste bli duktigare på. Ingen träning här ännu, har cardio på schemat och inget upplägg. ( verkar som om höstlovsledigheten har bromsat ner mig ;))
  Ha en bra dag Lotta!

 4. fokuseradenergi skriver:

  Tack Betty, det där med åtgärdsprogram är nog min specialgren, speciellt i jobbet 🙂 Vila om du har ro i själen 🙂 Kram!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s