Måndag

Godmorgon kompisar!

Vaknade stel som en pinne så för att vara snäll mot lilla kroppen så blev det yoga på morgonen. Yoga meltdown med Jillian. Jag tänkte på Beatas fråga om bra magövningar och jag kan ärligt säga att jag hittat några sista tiden. Vet inte vad övningen heter men det är planka på armbågarna där du pressar dig bakåt och framåt i ganska bra takt och avslutar och håller, detta pass innehöll även plankor i nya format. .En annan jättebra magövning är reptil pushups… Hela bålen skriker 🙂

Aktivitetspoäng: 30 min – 9 poäng

Det är intressant med pulsen i grafen ovan, jag svettades som en gris och var jättetrött och enligt pulsen så har jag knappt gjort någonting? (Pulsen blir så av att man ligger nästan hela tiden…)

Grötplättar och äppelmos och kanel till frukost, nu hoppar jag på tåget till Sthlm.

Vad gör ni idag? Kram!!

8 kommentarer Lägg till din

 1. Beatatjata skriver:

  Hoppas du får en bra dag!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Beata! Nu har jag mailat dagens stass till din hotmail adress. skratt.

 2. Trine skriver:

  Den här veckan skulle jag behöva ett ”Lotta-schema” med planerade dagar och struktur 🙂 Jag håller fortfarande på att fundera på hur jag skall få in träningen. Föräldrarmöte, jobb, skola, frissan + att gubben skall träna och jobba övertid. Det blir tufft att hitta tiden. Men jag har en kettlebell hemma och får försöka köra lite hemmaträning. Jag får se möjligheterna….
  Ha en bra vecka!

 3. Hej Lotta! Yoga här med, nu mår ryggen bra 🙂 Hoppas du får en bra dag!

 4. fokuseradenergi skriver:

  Hej Trine, jag lider med dig. Vissa veckor knyter sig magen när jag tittar på planeringen… Kan du träna före familjen vaknar? Ta med KB till jobbet och träna i ngn park på lunchen? Det viktiga är att du inte mår dåligt i själen.. Kan jag hjälpa till med tankar runt schema och träningsplanering så säg till.. KRAM!

 5. Trillingnöten skriver:

  Härligt med yoga! Jag har precis laddat hem kundaliniyoga jag tänkte testa imorgon…ska bli spännande! Idag blir det nog Bodyrock och lite KB…låter väl bra? :9 Ha en jättefin dag!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Låter härligt Trillis 🙂 kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s