Avrapportering från Egypten semestern…

Heeeej Kompisar!

Hemma igen! 🙂 Resan var bra även om jag var väääldigt snuvig första dagarna och hotellet var lite mindre lyxigt denna gången. Vi hade mysigt och roligt och gjorde allting tillsammans. Vi lyckades skrapa ihop en hel del aktivitetspoäng, totalt under resan för mig = 517 poäng..

Min träning på plats: (uppradat rakt upp och ner i händelseordning)

 • Promis
 • WIndsurfing lektion
 • Tennis
 • Promis
 • Promis
 • Windsurfing lektion
 • Promis
 • Intervaller med gullungen
 • Kort styrka
 • Tennis
 • Styrka
 • Tennis
 • Styrka
 • Cardio på gymmet (liggande cykel)
 • Armhävningar 16 st
 • Promis
 • Intervaller m gullungen
 • Powerwalk 8 km
 • Tennis 90 min
 • Yoga
 • Promis
 • Styrka

Förutom det så kan jag erkänna att jag åt PERFEKT varje dag FÖRUTOM efterrätt till middag.  Där åt jag ngt från buffén varje kväll och vägen hem var hemsk med maten så jag åt det jag fick inkl godis. Ajabaja….

Det finns mycket jag egentligen vill säga om min lilla humörsdipp före resan och under resan men jag kan sammanfatta det med att jag hade hoppats att få åka iväg och känna mig ”fit” och ”ok i bikini” men så kändes det tyvärr inte…  Jag har i alla fall gjort ett nytt träningsprogram men det viktigaste nu är nog att minska på fettet på magen och lite överlag… Jag ska nog även registrera kalorier i några dagar för att få bättre koll igen 🙂

Denna bilden visar inte magflärpen som är längst ned på  magen…. Tack vare bikinin så kan man även tro att jag har bröst (synvilla…)

13 kommentarer Lägg till din

 1. Så kul att ha dig tillbaka fina Lotta! Du är jättefin, fit och mkt ok i bikini:)
  Hoppas du har fått njuta ordentligt av sol, mat och härlig träning ( det blev ju en hel del :))
  Nyfiken på ditt nya program! Sov gott vännen 🙂

 2. fokuseradenergi skriver:

  Tack härliga Betty 🙂 Jag ska skriva rent allting imorgon, jag har nog fyllt en hel skrivbok med recept, träningspass och annat jag har funderat på 🙂 Massor med kramar!!!!!!!!!!!!

 3. Välkommen hem! Vad snackar du om, du är skitsnygg och fit! Bort m dina negativa tankar och nya tag! Kram

 4. Jenny skriver:

  Lotta, du ser helt FANTASTISK ut!! Jag blir faktiskt lite orolig om du på riktigt menar att du inte tycker det. Kram!

 5. AmandaP skriver:

  Lotta….du ser så fin ut! Jag tror att du har svårt att bli nöjd……! Du har en kropp många skulle vilja ha!

 6. Trine skriver:

  Du skall verkligen vara stolt över din kropp tycke jag! Ser jättefin ut 😉

 7. Du är HET, ursnygg! Jag fattar inte vad du inte är nöjd med men jag vet samtidigt att man själv måste komma fram till vad man vill nå, vad man är villig att offra för att komma dit (eller i närheten) och själv avgöra om man vill det. Så länge man fortfarande är hälsosam. Men alla som ser dig ser en hotty, tro inte annat!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Beata men det finns fler och mindre smickrande vinklar.. skratt. Jag har oavsett gått upp 6 kg i vikt så det är inte ok… Tack igen för peptalk:-)

 8. HelenaE skriver:

  Trodde först det var en reklambild du lagt upp, men så var det du! Snygg!!

 9. Cissi skriver:

  Jag sitter och letar efter min ”dennakroppvilljagha”-bild. Jag visar alla för min sambo och säger: kolla va fin. Nu visade jag honom den här och han sa: FAN va snygg! Nu börjar det likna nåt! 🙂 Tänkte att du kanske ville veta vad som sägs om dig när, speciellt när du inte känner dig fin. Va synd att du inte tycker det… Du är fantastisk. KRAMKRAM från Cissi (och säkert min sambo med) Haha!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack härliga Cissi, fnissade glatt åt detta när jag läste det på mobilen igår 😉 Jag hade en jättebra bild hur jag vill se ut men den bilden har nog drunknat i alla blogginlägg.. Massor med kramar!!!!!!!!!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s