Brev från sjukhuset

Gick igenom posten och har fått brev från läkaren som analyserat min röntgen, jag har sår i bihålorna så det är därför jag blöder näsblod mest hela tiden… Såååå nu har jag hämtat ut recept på kortisonspray som måste fungera, annars blir det operation om 2 månader (livrädd för sjukhus) Jag är glad att ha fått svar:-) för det känns som en blodig sörja efter 2 månader med bihåleproblem. I am happy!!! Nu kommer det att lösa sig!

2 kommentarer Lägg till din

  1. Alltid skönt med svar, nu kommer det att bli bra 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s