Måndag

Godmorgon cyberkompisar!

Vaknade för tidigt idag igen, jag är nog lite orolig i kroppen. Efter att ha läst 180 mail medan jag drack proteinshake + 2 Femme Power + dubbel espresso så blev det träning.

Pass 2 – Ben

Crosstrainer 10 min – uppvärmning

Cirkel 3 x 10:

Bulgariska utfall (som på bilden + kettlebell)

KB Sumosquat

Deadlift med KB enligt bild :-)

Före nästa del av progragrammet gör upphopp på låda/stepup bräda  10 st (upphoppen funkade med min träningsbänk, den var för instabil, så jag fick ta stora hopp på golvet. Undrar om jag ska byta in mina poäng vid 1500 mot en crossfit box?)

Cirkel 2 – 3 x 10:

Utfall KB 2×10 per ben

Oneleg deadlift KB 2×10 per ben

Oneleg bridge (upp och ner med benet rakt ut) 3×10 per ben

Upphopp på lådan igen 10 st

Efter det så blev det snabb dusch och grötplättar med banan och kanel. Nu sitter jag på tåget till Sthlm och laddar för dagen. Jag har laddat med proteinshake för mellis fm, lunchlådor – den ena med grönsaker och andra med köttfärsbiff och bönor, em mellis makrill och finncrisp 🙂

Vad gör ni idag? Kram!!!!

8 kommentarer Lägg till din

 1. Rebecca skriver:

  Härliga tider att du är tillbaka i selen igen, skönt att du/ni är hemma :-). Själv har jag ägnat dagen åt att springa med Olivia till dagis eftersom bilen inte startade, väl på dagis en kvart för senad raggar jag skjuts in till stan med en annan mamma. Idag är det jobb och planering för veckan och nästa vecka som gäller. Imorgon är det Sthlm och miljödepartementet som gäller, ett seminiarium i hållbar samhällsutveckling, ska bli intressant. Jag LÄNGTAR tills jag är i faggorna att få träna igen, måste dock vara helt symptomfri enligt doktorn :o( bara att lyda. Men jag njuter av alla andras inspiration och träning, även om det är lite frustrerande att inte själv får träna så är det peppande inför att jag mår bra igen, akut bronkit tar tydligen tid att läka… jag får räkna med den här veckan. I nästa vecka åker jag på EIBTM mässa i Barcelona så då åker träningskläderna med då hotellet har ett fint och välutrustat gym, blir skönt att träna innan goda hotellfrullen. Pussar o kramar till dig och bra jobbat i gymet, heja heja!!! Ha en fin dag så ses vi hemmavid!
  /Becks 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Bra att du vilar 🙂 Vilket tåg åker du till Sthlm imorgon? Behöver du skjuts hem idag så tror jag att vi åker kl 18 från Gävle. Jag kommer nog över och hämtar hem 16 kg KB idag för det var för mesigt med 12 kb på benövningarna imorse. HOppas att du blir pigg snart!! Massor med kramar!!!!!!!

 2. Therese skriver:

  Låter som du fått ett härligt pass i morse!! Jag klev upp kl 7.00 i morse och tränade (cirkelträning med 4 övningar utan paus – vila 1 min mellan cirklarna) innan frukost. Maken tog hand om lillemannen och dottern sov till kl 8.00. Frukost ihop och sen bar det iväg till öppna förskolan. Ikväll blir det en pw tillsammans med tjejerna.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Det låter härligt 🙂 Vad skönt med egotid och kunna fokusera på träningen 🙂 Jag skulle gärna oxå dela upp träningen på det sättet du gör idag men jag kommer hem lite försent på vardagarna…

 3. Härligt pass i morse!!! Yoga dag för mig, tyvärr vaknade jag sent imorse, får ta det ikväll när tjererna har somnat. Hoppas du har haft en bra dag idag! Kram.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Betty! Hoppas att din dag oxå är bra:-) Jag behöver ett nytt yogapass att köra.. Funderar på Blossoms yoga? Hoppas att det var skönt att få sova ut lite? Kram!

 4. Jessica skriver:

  Hej!
  Jag smygläser här lite då och då och får en massa härlig inspiration! Jag har en lite fundering.. jag har reflekterat över att du väldigt ofta äter nötfärs? Finns det någon specifik anedning som jag helt har missat eller är du bara väldigt förtjust i det? 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Vi gillar nötfärs hela familjen, jag borde äta mer annat, men men 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s