Onsdag

Godmorgon kompisar!

Vaknade lite efter klockan fyra… Yogade/stretchade i 30 minuter och sedan blev det grötplättar med 3 äggvitor och lite osockrat äppelmos på stående fot. Jag har sådan jobbig träningsvärk i  rumpan (igår oxå) så vila blir skönt idag. Egentligen skulle jag vilat imorgon och tränat idag men dels så har jag en väldigt tidig dag idag och dels så säger ”Träningsbelastnings” verktyget i Polar att jag ska ta det lugnt idag..

Vad gör ni? kram!

2 kommentarer Lägg till din

  1. Härligt 🙂 Jag är glad o ha yoga på mitt schema, tack vare dig! (även om min är mer fysisk än din). Kram!

    1. fokuseradenergi skriver:

      Min kropp behöver verkligen vila idag… Jag har en ny yoga (kundalini) som ska provas snart 😉 Massor m kramar!!!!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s