Rebeccas hummer

Det här receptet kommer från Rebecca, hon bjöd på detta som förrätt på senaste grannmiddagen 🙂

Receptet kommer här 4 pers (=2 hela humrar):

Dela hummern i mitten och gröp ur köttet som sedan hackas i bitar
Champinjoner, tunt skivade
Fräs hummerköttet och svampen i pannan med lite olivolja
salt och peppar
slå på grädde och lite mjöl för att få krämig konsistens
Smula ner 2 st pirri pirri det ger lite sting åt rätten
Rör om ordentligt till en god skaldjurs-grädd-kräm
Fyll hummerskalen med göttat och riv västerbottenost (många har parmesan, men vi föredrar västerbottenosten)

En kommentar Lägg till

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s