Måndag

Godmorgon kompisar!

Hur har det gått för er som bott i stormens öga? Vi har sovit gott i alla fall och igår föll några snöflingor som är borta nu.

Jag lyckades att inte göra några dumma matval igår men oj vad jobbigt det var. Jag hörde alla möjliga argument i hjärnan – ”Lite popcorn kan väl inte skada?” ”Lite måste du väl få unna dig?” ”Du om NÅGON borde väl få äta så som du tränar?” 2 morötter och en film i soffan och sedan gå och lägga sig tidigt… Hmm, hoppas att det går lättare idag.

Jag  har stretchat i 35 minuter på morgonen och jag gjorde det till morgonnyheterna, för jag är trött på mina yoga DVD:er. Jag vill ha en enkel och straight forward yoga dvd med stretch och rörlighet.  Jag vill inte ”träna” några muskler dessa dagar. Jag har ju sådana DVD MEN det instruerar så mycket att vi knappt hinner göra några övningar.

Nu sitter jag och skriver  till er och äter grötplättar och snart är det tåg till Sthlm. Jag har med mig 2 frozzypack, en med nötbiffar för värmning och en låda med avokado, bönor och grönsaker. En mellislåda med makrill i tomatssås och 2 finncrisp och även proteinshake.

Jag längtar tills jag kommer hem ikväll  och gullungen kommer hem!

Vad gör ni idag? Kram!

6 kommentarer Lägg till din

 1. Beatatjata skriver:

  Lämnade ju stormens öga igår men hade vi varit kvar på ön hade vi nog fått bevittna ett naturens skådespel! Redan igår eftermiddag gick det mer sjö inomskärs än jag någonsin sett där ute och vattenytan var så hög att vi fick lyfta UPP allt på färjan istället för att gå ner för trappan till däck… Intressant!

  Bra jobbat mot suget hörrödu! Det är skitjobbigt ibland men när man klarat en sådan dag känner jag hur de mentala musklerna växer till sig rejält, självkontrollen blir urstark!

  Undrar också över det här med stretch/yoga/rörlighet. Måste verkligen bättra mig och vill lägga till ett pass i veckan med bara stretch/rörlighet men vet inte var jag ska börja. Är intelika bra som du på att researcha och klura ut själv, vill hellre att någon ska peka med hela handen och säga åt mig hur jag ska göra. Så rycker det i hand-pekar-musklerna idag så vet du vart du kan rikta det 🙂

 2. HelenaE skriver:

  Håller tummarna att suget utraderats nu! Och även jag tar tacksamt emot yogatips. Snart kommer även min blogg upp 🙂 Är det nåt ja hoppar över så är det just det… Känns inte som ‘riktig’ träning o då väljer ja bort det fast ja egentligen vill få in det som en vana. Klurigt!

 3. Betty skriver:

  God förmiddag!! Fika på jobbet med keso och kaffe och liten bloggrunda. Bra jobbat igår mot sötsuget 🙂 Och så skönt med stretch!!! Jag stretchade ordentligt igår och idag är jag redo för ”tung” styrka, senare i eftermiddag. Hoppas din dag blir bra, kvällen ser ut att bli toppen. Kram!

 4. Therese skriver:

  Goddagens! Sov som en stock trots blåsande utomhus, 1/2 alvedon och öronproppar gjorde susen. 8.5 timmar på raken är jag en ny människa. Har inte sovit så länge i sträck sen ett år tillbaka, minst. Har nyss gjort ett kettlebellpass jag fått av Olga. Nu en proteindrink och sen är jag redo för att ta hand om mina underbara goingar. Ena sover i vagnen utomhus och den andra leker rollekar. 🙂

 5. Trillingnöten skriver:

  Ingen storm här som tur var! Jag bara vilar och fokuserar på maten 🙂 That is it 🙂 Yoga tycker jag också ska vara så där stretchig och härlig oftast. Det är så lagom när man har en lugn dag!

 6. Maria S skriver:

  Härligt jobbat med suget! Känner igen alla argument för att få äta 😉
  Här blev det ett svettigt boxpass, kul pass liknar ett intervallpass med styrka. Är kul att bryta av hemmaträningen lite.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s