Onsdag

God morgon! Sovit gott?

Gårdagen blev kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Först ”major skallebank” och fick ligga på rummet i 30 minuter för att bli människa… Sedan gick vi till SMAK och träffade en del andra roliga människor i branschen 🙂 Middagen startade kanon med underbart trevliga människor och roliga meny. Klockan gick och vid 21.15 så hade vi nog totalt fått i oss 100 kcal på 2 små rätter, då min bordsgranne mittemot svimmar rakt ner i maten. Efter lite panikartat tumult så vaknar hon men hon svimmar igen när vi ska gå ut. Vi satt ute en stund och sedan försökte vi fortsätta middagen men personen i fråga var så blek och medtagen att vi nog lämnade restaurangen vid 21.45 och gick till mitt hotell för vila mm. Personen i fråga är nog ok nu, det var kanontrevligt det vi hann uppleva, personalen var fantastisk mm Dock så blev det ingen middag igår men jag har ätit där massor av gånger, så det gör inget. (Jag lovar!!! (Om personen i fråga råkar läsa detta))

Jag blev så klart SUPERGLAD för mina tuggumin 🙂

Sov oroligt och vaknade med huvudvärk fortfarande, så jag gick ner och åt lite ägg och skinka och paprika, och nu är jag redan på kontoret. Jag har stretchat 30 minuter på morgonen – that’s it! (stenhårt golv, det funkade dåligt)

Hur mår ni? Ätit ngn god frukost? Tränat något roligt?

6 kommentarer Lägg till din

 1. HelenaE skriver:

  Oj vilken dramatik! Tur allt gick bra! Ska göra en mental anteckning om restaurangen inför framtida besök i storstan! Ha en bra dag!

 2. Trillingnöten skriver:

  Vilken dag! Sånt där kan man klara sig utan, men händer det så händer det 🙂 Jag är glad att allt slutade väl!

 3. Therese skriver:

  Fy, vad otäckt!!! Hoppas personen vet vad det beror på eller går och kollar upp det!
  Nu är det dags för träning! Ha en bra dag och hoppas huvudvärken går över. Kramar

 4. Cissi skriver:

  Men oj! Måste varit läskigt. Hoppas personen mår bra nu..

  Inte kul med huvudvärk.. Vet du vad det beror på? Är det bättre nu?

  Idag blir det gym+cardio. Jag har ju börjat min formtoppning idag. Skönt att vara tillbaka och skönt att läsa din blogg! Har saknat dig!

  Kram kram

 5. stepup2fitness skriver:

  En dramatisk kväll med andra ord. Hoppas din huvudvärk har släppt och att du får en bra dag! Jag har haft en fm på skolan med min stora, nu väntar kaffe och administration.
  Kramar!

 6. Hjälp, istället för för mycket mat blev det typ ingen mat alls! JObbigt med huvudet, hoppas det ger sig snabbt den här gången. Tar du något smärtstillande när du har ont?

  Tränat, ja. Roligt, nja, men rätt skönt och lugnt framför BL och lite stretch efter. Ibland behövs nog det också. god frukost dock, och ännu godare därefter 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s