Fredag – night from hell

Jag har säkert liksom ni, spenderat hundra nätter med sjuk gullunge med hög feber. Men inatt kl 00.00 insåg jag att det är jag som ligger här med 40 grader feber och är jättedålig, borde jag inte bli bättre nu? Tjock täcke, så het så det gör ont att röra min egen kropp, fryser ändå,  lyckades hämta en ipren och ta febertempen men sedan var orken slut. Väckte maken som fick hämta vatten och mobilen så att jag kunde få lyssna på ljudbok.

Idag blir det inga telefonmöten, jag ska maila chefen och skjuta ut mig, jag vill bli lite bättre nu så att jag känner att det går åt rätt håll… Jag byter soffa till den på övervåningen och ska försöka vara nog vid medvetande för att se på TV Serie och äta.

Jag har i alla fall lyckats duscha och tvätta håret (värsta träningspasset), och tog på mig finaste träningskläderna för att pigga upp mig…..

Jag har sms:at syrran och sagt att det inte blir någon lunch imorgon och ingen grannmiddag idag (inställd sedan i förrgår pga att alla verkar vara sjuka idag). SMS:ade syrran att de fått 450 näringspåsar och fotboll i present som de skulle fått imorgon (till barnen i Afrika så klart) .

Det postiva är att maken jobbar hemma idag, så jag kommer att få mat 🙂 Tror att jag vill ha 2 fullkornsrostade smörgåsar med skinka och stark ost med senap till lunch idag. Ikväll har jag lovat Gullungen och maken Beatas bästa tacopaj. Idag får han nog dock laga den själv, tur att den är utskriven i vår ”vardagskokbok” där bara nyttig mat får vara.. Igår kväll kunde jag inte laga mat och då fixade faktiskt gullungen det mesta själv, maken hjälpte till i slutet (när hans telefonmöte var slut) Tur att han har varit med i köket mycket.

Hoppas att ni mår bra? Njuter av dagen? Massor med kramar!!!!!!!!!!

PS Tack för sååå mycket fint igår, krya-på-dig kort och trevliga hälsningar mm. Ni är bäst!

10 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Gah!! Not kul alls! Jag hoppas du får en fin fin fredag i alla fall. Mys och ha det gött så att du blir frisk snart!!

 2. Beatatjata skriver:

  Men usch alltså, du kanske har fått influensa också, på samma gång som allt annat?! Du vet, när man börjar vila slår det till liksom… Jag hoppas i alla fall att det värsta är över nu så att du sakta kan bli friskare. Du äter ju penicillin och tar hand om dig, det är det viktigaste! Vila och sov mycket idag, ät det du orkar och kan och krya på dig! Stor kram!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Beata, jag ska vila vila vila.. Imorgon är en ny dag 😉 Grattis till kanonstart på fredagen! Kram

 3. AmandaP skriver:

  Försök att ta hand om dig, precis som du skriver, så vänder det snart.
  Krya på dig!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Amanda 🙂 Muskler på G med andra ord 🙂 Kram!!!

 4. AmandaP skriver:

  Glömde ju….du vet att det är under vilan som musklerna växer:-)

 5. StepUp 2 Fitness skriver:

  Tycker så synd om dig!! Hoppas att penicillinet ger effekt under dagen och att det vänder för dig. Vila och sov idag och krya på dig fina Lotta!!!! Massor med kramar från mig!!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Betty! 🙂 Kramar!!!!!

 6. Cissi skriver:

  Men usch stackare!!! Enough is enough already!!!

  Hoppas du får vila ordentligt nu och att kroppen låter dig sova lite! Massa kramar!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s