Egen variant på varm Subway macka

Jag ville ha en varm klämsmörgås så jag gjorde en på brödet jag bakade innan.

Jag skar itu brödet och använde följande pålägg:

 • Senap
 • Fefferoni
 • Nötbiffar (går bra med skinka eller annat gott 🙂 )
 • Rödlök
 • 2 skivor 17% extra lagrad stark ost

Tillbehör grönsaker, i mitt fall paprikastavar och morotstavar 🙂 Mycket gott!!

4 kommentarer Lägg till din

 1. stepup2fitness skriver:

  Mums!!! Det måste vi testa någon dag. Nu har vi bakat och smakat och allt blev supergott. Min lilla ville ha något sött och då gjordes cornflakesgodis, inget jag smakade dock 😉 Vi åt pizza igår, jag gjorde Beatas bröd med din fyllning. Mums det med!!
  Jag är så glad över att få så mycket goda recept på nyttiga rätter från er!
  Hoppas du mår lite bättre idag och att din gullunge får det mysigt hos mostern.
  Stor kram!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Vad roligt Betty att baket blev bra 🙂 Jag läser i min kostbok och cerealier innehåller mycket bra vitaminer mm så det är inte all-bad 🙂 Gullungen har kommit fram och är superstolt över att ha åkt tåg själv och ”överlevt” 🙂 Massor med kramar!

 2. Låter gott, ska spana in senaste modifikationen för jag vill gärna ha ett naturellt bröd (även om jag gillar saffran). Hoppas du njuter av dagens måltider även om de inte är så fria just idag! Skönt att sonen är framme och att allt gått bra, tråkigt att du inte är med honom men skönt att du kan vila totalt där hemma. En veckas sjukdom, urtråkigt, jag hoppas det vänder snart. Tänk bara på vilken härlig träningsvärk du kommer få när du drar igång igen :-). Jag väntar hem barnafadern och ska träna då, lite svårt att motivera så här dags på eftermiddagen, det brukar ju vara gjort för länge sen då ju… Kram fina du!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Härliga Beata! Insåg idag att värstingprogrammet jag skulle köra börjar på fredag så det blir en tuff start 🙂 Träningsvärk är nog garanterat.. Jag kan verkligen rekommendera mackorna, det var supergoda! Njöt av din goda pizza till middag, tack tack. Kram och sov gott!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s