Low Carb pizza – min fria måltid lördag

Pizzabotten á la Beata 1 person:

  • 0,5 dl sesamfrön
  • 0,2 dl linfrön
  • 1 /3 tsk bakpulver
  •  0,4 msk fiberhusk
  • Lite salt
  • 110 gram Keso mini
  • 1 ägg

Gräddades i ugnen ca 18 minuter i 200 grader tills det fått fin färg. Ikväll lägger jag på mina ingredienser och ställer in det i mycket varm ugn ca 250 grader i 5 minuter.

Dagens topping:

  • Ajvar Relish istället för tomatsås
  • Röd lök i tunna ringar
  • Lönneberga skinka med lök
  • Halv skivad banan för ananasen är slut
  • lite doft av cayenne peppar och vitlökspulver
  • 17% superstark ost

3 kommentarer Lägg till

  1. Helena E skriver:

    Oh my..! Den där pizzan igen. Jag sitter här lite småhungrig men orkar inte gå ut i köket. Sen kom din pizza upp på skärmen och nu dreglar jag typ… Ser såååååå god ut! Jag har också bakat idag, och gjort egen ”subwaymacka” 🙂
    Fortsätt krya på dig nu!

    1. fokuseradenergi skriver:

      Den var supergod!! Trixet för mig är nog vitlökskrydda och cayennepeppar och stark ost. FANTASTISKT god idag igen:-) Måste prova din macka någon dag. Efter kl 20 idag så mår jag lite bättre, tror att febern är borta och det vore ju fantastiskt 🙂

  2. Trillingnöten skriver:

    Vilka underbara recept du njuder på här i feberyran! Helt underbart användbara! Jag ska nog testa den där pizzan ganska snart! 🙂 Hoppas du får en superfin söndag!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s