Pizzabotten á la Beata 1 person:
- 0,5 dl sesamfrön
- 0,2 dl linfrön
- 1 /3 tsk bakpulver
- 0,4 msk fiberhusk
- Lite salt
- 110 gram Keso mini
- 1 ägg
Gräddades i ugnen ca 18 minuter i 200 grader tills det fått fin färg. Ikväll lägger jag på mina ingredienser och ställer in det i mycket varm ugn ca 250 grader i 5 minuter.
Dagens topping:
- Ajvar Relish istället för tomatsås
- Röd lök i tunna ringar
- Lönneberga skinka med lök
- Halv skivad banan för ananasen är slut
- lite doft av cayenne peppar och vitlökspulver
- 17% superstark ost
Oh my..! Den där pizzan igen. Jag sitter här lite småhungrig men orkar inte gå ut i köket. Sen kom din pizza upp på skärmen och nu dreglar jag typ… Ser såååååå god ut! Jag har också bakat idag, och gjort egen ”subwaymacka” 🙂
Fortsätt krya på dig nu!
Den var supergod!! Trixet för mig är nog vitlökskrydda och cayennepeppar och stark ost. FANTASTISKT god idag igen:-) Måste prova din macka någon dag. Efter kl 20 idag så mår jag lite bättre, tror att febern är borta och det vore ju fantastiskt 🙂
Vilka underbara recept du njuder på här i feberyran! Helt underbart användbara! Jag ska nog testa den där pizzan ganska snart! 🙂 Hoppas du får en superfin söndag!