Lördag – The Power of the Blog

Godmorgon kompisar!

Jag är så trött på att vara sjuk så jag tänker bortse från det. Jag gjorde i alla fall min egen frukost idag även om jag sedan fick gå och lägga mig av utmattning. Jag är inte frustrerad över att inte kunna träna – ännu – just nu längtar jag efter att orka gå upp och ner i trappan, hänga tvätt och orka göra något överhuvudtaget..

En sak som gör mig ledsen när jag är sjuk är att gullungen får det trist,men idag ska han åka tåg SJÄLV upp till Bollnäs för att spendera natten hos min syster och hennes härliga gullungar. Han är super exalterad, jag är så klart lite lagom orolig, men mest tacksam över att jag kan vara sjuk och ligga som ett slakt ända tills lunch imorgon lunch. Då jag så klart tänker vara frisk:-)

Angående rubriken The Power of the Blog så är jag sååå rörd över mycket gott som kommer från bloggen. Säkert blir jag extra gråtmild pga bristen på energi men här kommer det jag är sååå tacksam över:

 • Många bloggar pratar om goda gärningar såsom Unicef, Kiva och annat. Många som läser detta kommer att få idén att köpa något till dessa behövande och tack vare detta så har vi gjort skillnad! ♥♥
 • Jag är tacksam för mina nya fina vänner jag har fått igenom denna blogg och andra bloggar, perfekt sätt att umgås med likasinnade, få inspiration och kraft och nya idéer ♥♥
 • Jag är tacksam för alla fina krya på dig hälsningar på blogg och mail och annat, precis vad jag behöver. Jag tycker inte ens synd om mig själv längre:-) ♥♥
 • Tack för otroligt fina saker såsom Carinni som givit mig året julklapp 🙂 60 nötcremepåsar till de som verkligen behöver det ♥♥

Nu ska jag lägga mig i soffan och förmodligen sova till BBC News (väldigt bra program att sova till, jag lärde mig massor igår :-)) och när jag får lite pigghet i kroppen (idag eller imorgon eller så) så vill jag städa min garderob, det ser ut som ett bombnedslag där…

Kramar! Vad gör ni idag? ♥♥♥♥

4 kommentarer Lägg till din

 1. Lotta Eriksson skriver:

  Hej på dig!!Jag hittade dina bilder från gymmet när jag letade runt i bloggen.Tack för alla braiga tips om hemmagym!!Nu är jag på jakt efter crosstrainer och har ringt en kund som har sportbutik och kan ta hem tunturi men han skulle kolla priser först….De hade monark hemma så den kan kan jag ju åka in och prova:)har blivit riktigt taggad när jag läst din blogg och även om jag alltid tränat så får jag ny gnista när jag läser om alla mål mm som du har!!Hoppas du kryar på dig snart men kom ihåg att du behöver vila nu för läkning….Nu ska jag jobba vidare så att jag har råd med en crosstainer:)

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Lotta! Vad bra att du hittade mitt inlägg om hemmagym 🙂 Crosstrainer är fantastiskt att ha:-) Det är en smaksak med vad man gillar, men titta gärna på att det finns bra program i den (så att det händer något de dagar inspirationen tryter)(Du kommer ju säkert bygga egna program oxå med hjälp av intervall timer ex Gymboss), att den ”går runt” på ett skönt sätt osv.. Jag köpte via ett företag i Göteborg som hade på platsen installation genom en cykelfirma. Vilka saker har du redan i form av träningsprylar? Jag vilar och vilar och vilar 🙂 Tack för ombry:-) Hoppas att dina kunder blir glada och nöjda med nya frillan 🙂

 2. Lotta Eriksson skriver:

  Jag har inga gymgrejor hemma förutom yogamatta och pilatesboll,tränar på gymmet här där vi bor med tränare 3 mornar i veckan.Men jag känner att jag vill ha alternativ att köra hemma dagar när jag inte kommer iväg samt att få i gång sonen som är en liten latmask:)har bara kört vikter aldrig provat kettelbells….Åker en hel del längdskidor på vintern och älskar att vandra och gå i berg.Har ju även skaffat mig en rottweiler som behöver en massa träning så i bland är det lite körigt:)Men en crosstrainer blir en bra början och så får jag väl kolla in youtube hur man använder kettelbells,eller har du något annat tips hur man använder dem??

  1. fokuseradenergi skriver:

   Om du ska träna på gym så kanske du inte behöver så mycket saker? Köra dina styrka pass på gymmet och köra intervaller/cardio hemma? Crosstrainer blir nog en kanonstart 🙂 Jag har inte träffat din rottweiler ännu, men träffade en av dina vovvar som var på vift i somras. Jag är allergisk, annars hade jag haft en bassett hund. Jag borde också gå en KB kurs, jag har bara lärt mig genom att följa instruktione på DVD. Det finns ett gym i Gävle som kan hålla kb träning. Njut av lördagen 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s