När inget annat hjälper…..

 

När inget annat hjälper så blir det faktiskt lite glass… Vill få ner feber, få i mig något som gör mig piggare och gladare och som inte gör ont i magen.. Jag älskar Ben and Jerrys, jag älskar deras affärsidé och deras samhällsansvar och mest av allt älskar jag smaken!!! Jag har inte ätit det på läääänge så det ska bli jättegott.

Hoppas att ni har en mysig fredag och att ni mår bra…. Jag är så tacksam för mina bloggkompisar!! kramar!!! ♥♥♥♥

 

4 kommentarer Lägg till din

  1. Och självklart tar du min favoritsort 😉 Vore konstigt annars 😉
    Hoppas du får en mysig fredag!
    Kram från en som uppskattar dig!

  2. fokuseradenergi skriver:

    Hahaha, vi verkar onekligen gilla samma saker 🙂 Hoppas att du har en supermysig fredagkväll. Massor med kramar!

  3. Glass är medicin! Klart du ska äta det som går ner, och som ger dig lite energi, protein, kalcium och annat bra :-). Hoppas att du får må bättre snart, så jobbigt att vara jättesjuk! och att se BL trots att du inte tränar tycker jag är tillåtet under omständigheterna ;-). Ibland unnar jag mig ett avsnitt utan träning också… (säs 11, som går på femman nu men jag såg lite på säsong 12 i USA)

  4. Hoppas du får bli frisk snart! krya på dig, kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s