Uthållig?

Absolut! Jag är ABSOLUT uthållig, det kan jag konstatera. För det har tagit mig 8 dagar att bli SJUKT trött på att vara sjuk? Nya order är säng/soffliggande tills torsdag (då är det dax för nästa kontroll), och det finns risk för  mental sjukdom före det. Jag vill så klart säga att jag är LAGOM trött på detta (jag är ju svensk)  och LAGOM gnällig, för jag är ändå tacksam att jag bara är vanligt sjuk, och inte cancersjuk, hjärtsjuk eller ngt annat tragiskt. Detta är bara lite gnäll som snart ska gå över. Mest less är jag nog på att vara ensam, maken kommer väldigt sent idag och åker igen imorgon bitti och kommer först onsdag sen kväll 😦 Borde vara lag på Vård av Fru? Håll tummarna att jag inte äter något dumt, försöker bli nöjd på en Ramlösa Smultron..

kram!!!!! (Detta betyder nog faktiskt att jag är lite bättre? Tjoho, uttråkad är nästa steg i friskhetstrappan?:-))

3 kommentarer Lägg till din

  1. SuperSHEro skriver:

    Krya på dig! vad är det för sjuka du råkat ut för?

  2. fokuseradenergi skriver:

    Jag har haft någon trist bihåleinflammation sedan i september, som nu är sår i bihålorna, som har gett mig ngn annan s**t med hög feber, svag och skakig mm. Kortisonkur nr 2 med fyra doser om dagen + 6 pencillin om dagen bryter ner mig mer än bygger upp.. Men som sagt, uttråkad tyder på bättring. Har ingen feberyra idag i alla fall:-)

  3. Beatatjata skriver:

    Haha, det är nog ett friskhetstecken :-). Men det ÄR sjukt tråkigt, jag förstår dig, särskilt när man inte orkar någonting och inte kan underhålla sig mer än med tv. Till och med JAG blir trött på tv efter för många dagar! Man får gnälla!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s