Tisdag

Godmorgon vänner!

Sovit gott? Idag är det ny dag och ny chans och jag hoppas att jag kommer att märka någon förbättring 🙂

Precis som Betty så gick jag med i Spartan Warrior program igår, jag kan inte träna det just nu men nu får jag chansen att följa programmet och se om jag tror på det medan jag är sjuk… Den videon jag såg igår var inte ”så sexig” och välgjord som ex BodyRock. Jag tror att konceptet kan utvecklas, i alla fall det lilla jag såg. Videon är lite härligt hemmagjord och det var inga skriftliga program, utan man fick typ skriva ned själv övningarna för komma ihåg dem i gymmet. Men detta är ju i sin linda och de hittar nog snart sin form. Jag tycker ju att Olof Elwin (Spartan) verkar vara en otroligt häftig människa.. Jag hoppas att programmen är jobbiga, tuffa och ger resultat:-) Betty får berätta mer efter sitt test:-)

Jag har så roligt med mysiga mail/inlägg från er som läser, ni berikar verkligen mitt liv!  Tack 🙂

Hur mår ni idag? Hoppas att ni får en riktigt härlig dag!!!! Kram!

3 kommentarer Lägg till din

 1. Betty skriver:

  God morgon!!! Sovit sådär gott, har lite ont i halsen men det var ju väntat med två sjuka barn. Kul att du också är anmäld och kanske kan hänga på senare :). Passen finns skriftligt på Facebook under dokument. Och jag håller med om att videon är spartansk 😉 men passen är väldigt varierande. Dagens är ett gympass men det går ju att modifiera.
  Jag ska strax köra och berättar mer sen.

  Hoppas din dag blir bättre än tidigare dagar. Kramisar!!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Betty, nu ska jag spana in dokumenten också:-) Längtar att få höra ALLT om ditt pass:-) massor med kramar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s